| Kolors a întrebat:

Daca cineva are diabet zaharat poate scapa de acesta? Daca da? Cum? prin ce metode? ps: Nu am eu dar mi-am pus intrebarea asta mereu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doraz a răspuns:

Nu, nu se vindeca. Eu am pe cineva in familie care are. Stiu ca poti sa-l dai inapoi cu o anumita dieta, adica sa scada unitatile insulinei etc, dar sa scapi de diabet, sa spui ca te-ai vindecat de diabet, nu, nu se poate din pacate.
Dar se poate trai cu el...

8 răspunsuri:
| IlincaToma a răspuns:

Diabetul Zaharat nu se vindeca, insa cu un tratament si o dieta adecvate, persoana poate duce o viata aproape normala!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Diabetul este o boala incurabila, poate fi insa tinut sub control cu dieta si medicamente

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu e vindecabil. Mai rau, diabetul odata instalat imbolnaveste si celelalte organe. Sa ai grija sa nu te imbolnavesti de asa ceva! Se poate declansa si de la stres, nu obligatoriu de la dulciuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Odată instalat, diabetul zaharat nu poate fi vindecabil.
Cel mult trebuie să ţii sub control.
Cu tratamente, regim etc.
Te pup!

| Azµre a răspuns:

Nu, diabetul de orice fel nu se vindecă, el se controlează prin medicamente.

| karsivan a răspuns:

Se poate vindeca asa diabetul insulino dependent cel cu injectii:
http://www.eva.ro/......31143.html
ro/vesti-bune-pentru-diabetici--se-realizeaza-primul-transplant-de-pancreas-din-romania-video_1233016.html
celalat non insulino dependent tip 2 se trateaza cu pastile.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Medicina, zisă și modernă în prezent nu este capabilă să vindece această boală, se ține sub control cu medicamente sintetice iar complicațiile bolii apărute pe parcursul vieții duce la deces.
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare