Da, poti sa-i dai in judecata si vei castiga cu certitudine despagubiri. Sa speram ca totusi in Romania nu va avea nimeni de suferit grav din cauza acestui vaccin (eu am incredere ca nu vor fi reactii adverse severe, fiindca stiu cat de bune sunt vaccinurile Institutului Cantacuzino)
Nu, din cite stiu omul se duce de bunavoie sa il faca, doar daca era obligatoriu se punea problema asta cu trasul la raspundere.
Bubble, nu cred ca sta nimeni cu pusca la spatele tau sa te oblige, sa fim seriosi, doar nu sintem copii de tita, avem creierul destul de dezvoltat ca sa ne dam seama ce e bine si ce e rau.
Bubble, tu pui baza pe ce zic mai marii din sanatate, scuza-ma ca-ti spun dar esti naiva daca poti crede asta. Acum hai sa ne aruncam toti in fintina ca un oficial din ministerul sanatatii a declarat ca intinerim cu 10 ani cel putin, tu il crezi? Pe mine ma oripileaza efectul acesta de turma care s-a creat in jurul vaccinului, nu am zis ca cei care l-au facut sint mai prosti sau mai destepti decit ceilalti.Fiecare trebuie sa decida pentru el si nu mass-media sau ministerul sanatatii.
Eu mi-am facut vaccinul cu 2-3 saptamani inainte de moartea actorului Tecuceanu, deci nu sub instinctul turmei, sau "presata" fiind de MS si Mass-Media.Medicul de familie m-a lamurit, spunandu-mi ca acest vaccin e la fel ca si cel normal, pe care il facem pentru a ne feri de gripa sezoniera, doar ca acopera alte tulpini, specifice AH1N1.Vaccinurile normale le-am facut an de an, de prin 2000, si nu mi s-a intamplat nimic, din contra, raceam mult mai greu si mai putin iarna... in 10 ani nu stiu daca am racit de trei ori! Nu intelege de ce atata tevatura pe subiectul asta, fiecare face cum considera ca e mai bine, daca esti atat de prost/destept (depinde din ce perspectiva privesti) incat sa te iei dupa ce spun altii, e problema ta, nu esti obligat sa inghiti tot ce se spune la televizor, asa ca indiferent daca vei actiona in instanta, iti vei pierde timpul si banii, nu exista niciun document sau un act scris, ordin, lege sau mai stiu eu ce care sa te oblige sa faci vaccinul, asa ca acuzele nu vor avea sort de izbanda.Mai bine te gandesti inainte daca vrei sa-l faci sau nu, de ce sa dai vina pe altii pentru ce ti-ai facut singur, cu mana ta? Nu vreau sa influentez, dar eu una nu regret ca am facut vaccinul si nici nu cred ca voi avea motive sa o fac pe viitor.
Da cred, dar degeaba.
Citeste http://juliee.wordpress.com/2010/01/09/da-sau-nu/ de ce am ales eu sa nu il fac.
@costymaximus
Omu se duce de buna voie dar presat de Ministeru sanatatzii si MAss media
@costymaximus.
Nu e vb de asta. Ei ne asigura ca nu patim nimic. Daca patim ii dam in judecata, dar cum am zis degeaba, nu se va rezolva nimic.Inseamna ca cei care se vaccineaza sunt prostii romaniei?
@costymaximus.desi ai merita stupid am putina minte si maturitate incat sa nu iti raspund la imaturitate.
De ce primesc stupid?
Ce zic e adevarat.
Nu cred ca chiar daca ii vei da in judecata vor patzi ceva vor declara ca nu din pricina vaccinului a murit persoana data sau ca nu a impuso nimeni sa ia vaccinul.
Am înţeles pretextul... Totuşi înainte să-i faci "vaccinul anti-porcină" fă-i şi o asigurare de viaţă!
Poti sa-i dai in judecata dar nu vei obtine nimic.Reactiile adverse sunt stipulate in prospect, sa stii ca niciun produs din lume nu e lipsit complet de reactii adverse, asa ca e absurd sa te gandesti ca poti obtine bani in felul asta.Trebuie sa fii constient ca-ti asumi un risc si gata. Cercetatorii si producatorii vaccinului nu sunt criminali, asa ca, daca ti s-a administrat corect iar vaccinul era in stare buna nu ai niciun drept sa ceri despagubiri.