| AndreeaStar33 a întrebat:

Daca cineva mia cauzut peste picor in timp ce eu stateam in picioare cu piciorul intins se poate intampla ceva m-a durut toata noaptea tibia de nu mai puteam si acum nu pot calca normal spe el!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ar trebui sa mergi la urgenta ortopedica sa-ti faca radiografiere. Poate ai ruptura.
Daca nu ai cu ce merge, cheama salvarea. In nici un caz sa nu mergi pe propriile picioare, nu te lasa pe el!

| dani9354 a răspuns (pentru Bula):

Ce este radiografierea?

| Bula a răspuns (pentru dani9354):

Radiografierea este investigarea /fotografierea interiorului corpului cu raze X (in cazul tau ale oaselor, sa vada daca nu sunt rupte).

suntserios
| suntserios a răspuns:

O radiografie urgent, posibil sa ai osul fisurat pe undeva

| Kogaion a răspuns:

Cel mai probabil ai patit ceva la ligamente, banuiesc ca daca ti-ai fi rupt ceva, mergeai direct la spital din momentul ala. Roaga pe cineva sa te duca la un doctor si sa vada ce ai, multa sanatate!

| iStarGaming a răspuns:

Cred ca este o lovitura dura fata de tibie, depinde cum a cazut, dar nu cred ca este ceva grav, dar iti recomand sa mergi la urgenta ortopedica daca durerea nu se mai dizolva.