| GEORGEL2012 a întrebat:

Daca cumpar o cutie de benzi depilatoare cu 10X2 benzi...pot folosi o banda de 2 ori?
eu is baiat si am facut prostia sa ma rad cu bicul in repetate randuri si acum vreau sa imi cumpar benzi depilatoare sa ma fac pe maini si picioare si pe fund ca e prea aspru!
m-am gandit sa cumpar o crema care sa incetineasca cresterea firelor de par si atat...nu ma mai epilez, asta e ultima data, am eu o dambla asa...ce ziceti imi va ajunge o cutie pe tot corpul ca n-am chef sa raman jumate epilat si jumate sa ma fac cu bicul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ancaaa23456 a răspuns:

Ma, depinde de cat par ai, mai ales daca vrei pe tot corpul. O banda poate fi folosita de maxim 3 ori, hai, 4, daca o incalzesti bine bine bine de tot. Eu zic sa-ti iei doua cutii, ca nu costa mult. Incearca de a "Care", sau "Strep". Si, referitor la creme, e ca si cum te-ai lua cu bic-ul: crema doar arde firul de par pana la radacina, iar bic-ul il taie de la radacina. Dar ai grija, ca doare putin.

| dariusel3 a răspuns (pentru Ancaaa23456):

Nu doare deloc cu crema doar daca dai de mai multe ori in acelasi loc te ustura putin

| Ancaaa23456 a răspuns (pentru dariusel3):

Cand am zis ca doare ma refeream la ceara.

5 răspunsuri:
| Spitz10 a răspuns:

Nu te chinui ca is o gramada de creme cu care te dai si dupa 20 de min cand iti dai jos crema iti cade parul... Daca vrei sa folosesti si benzile treaba ta, dap astea se gasesc oriunde...

| nevermind3322 a răspuns:

Stii, esti baiat... ma intreb ce gorila trebuie sa fii ca sa te epilezi. Esti printesa sau baiat?

| dariusel3 a răspuns:

Cumpara crema Farmec gasesti la farmacie vreo 3 tuburi