| SabinaB a întrebat:

Daca de ex nu a venit menstruatia de 10 luni ce s-a intamplat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ina93 a răspuns:

Du-te la ginecolog si vezi ce zice.mie prima oara nu mi-a venit 3 luni si mi-a dat un tratament..asa ar trebui sa faci si tu

9 răspunsuri:
| codrinstefan2103 a răspuns:

Dacă excludem cazul unei sarcini, atunci o dereglare hormonală gravă.

| NuCa20 a răspuns:

Daca nu ai intretinut relatii sexuale neprotejate, mergi la doctor sa iti dea niste pastile pentru reglare, fa un control ceva sa nu ai probleme si in timp sa se agraveze

| TreiSurori a răspuns:

Poti fii insarcinata sau sa ai ceva probleme de sanatate.

| MihaelaDart a răspuns:

De ce ai asteptat 10 luni, dupa ce ai vazut ca din primele 3 luni iti intarzie menstruatia!? Prezinta-te la un medic ginecolog sau endocrinolog pentru analize.

| irinutzaf a răspuns:

Du-te la ginecolog, e cel mai ok. mi s-a intamplat si mie si s-a rezolvat, sa nu te sperii. pup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic...ai varsta la care fem.au menstruatie?

| Azµre a răspuns:

Dereglare hormonala cauzata de un chist, de un regim de alimentatie tinut aiurea, vitamine luate in prostie sau lipsa, o raceala netratata, o infectie, du-te si fa un control GINECOLOGIC nu inteleg de ce evitati aceste controale care sunt recomandate cel putin odata pe an daca nu chiar de 2 ori odata la 6 luni de zile! Du-te la ginecolog numai sta daca mai vrei copii!@!

| Safire17 a răspuns:

Pai sunt 3 veriante:
1. Daca ai intretinut relatii sexuale neprotejate, poate fi vorba despre o sarcina.
2. Daca esti in primul an de menstruatie e posibil sa intarzie, dar nici chiar asa de mult.
3. Dereglare hormonala.
Oricum, cel mai bine e sa mergi la un ginecolog.

| SabinaB explică:

Multumesc pentru raspunsuri, dar o prietena are problema asta. Ea s-a dus la doctorul de familie si i-a spus sa faca analizele. big grin