| ღArySოﺁℓεღ a întrebat:

Daca de ex. o familie ar suferi ceva groaznic(ex. moartea cuiva, divort, etc.) si ar plange saptamani si luni in continuu si ar fi tristi tot timpul ar putea sa se imbolnaveasca de vreo boala? Daca da, care sunt simptomele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Frontal a răspuns:

Nu cred ca exista vreo boala, dar sigur membrii familiei vor trece prin depresii care au manifestari foarte neplacute ale constiintei faptelor anterioare. Simpome inofensive: procese de constiinta temporare, inconstienta temporara. Simpome medii: scaparea de sub control; devenirea unui pericol public pentru societate(prin amenintari etc.). Simpome grave: sinuciderea
Amintesc citatul:"Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament."
Asa ca mare grija.

13 răspunsuri:
| ץtгє๓3๒гєคк๔คภςє a răspuns:

Durere de cap, traume...bine ar fi sa il duci la un psiholog

Funda?

| Ciprian16 a răspuns:

Ar trebui sa nu mai fie tristi pentru ca in cazul unui divort acele persoane isi faceau doar rau stand impreuna.iar in cazul unui deces nu ar trebui sa planga luni in sir ci "sa se bucure ca acea persoana a existat printre noi si ia facu viata frumoasa". Totusi daca esti tu in una dintre situatiile de mai sus ar trebui sa treci peste asta!

| izzycupcake a răspuns:

Pai da ar putea inebuni.Si daca inebunesti nu mai poti sa mananci faci lucruri fara sa vrei te coporti ciudat.

| fabiola a răspuns:

Da! Desi prin plans se spune ca te descarci sufleteste totusi iti afecteaza ficatul,stomacul, poti face depresii si multe altele! Este bine ca cineva sa ii sprijine, sa ii scoata treptat din aceasta stare!

| yellowsmileyface a răspuns:

Pai...eu am sims3 si mi-au murit ceva oameni.da, toti au plans dar la mine niciunul nu sa inbolnavit.(ca toate ca eu as vrea...)

| mihai20 a răspuns:

Eu stiu doar depresia si este cam grav ca daca acea pers e atat de trista se va sinucidestraight face cam atat

Răspuns utilizator avertizat
| HellYeahChristine a răspuns:

Da.Depresia e boala grea.Se poate muri de "durere" practic happy

| TheSpecialOne a răspuns:

Sunt multe psihice dar sunt cazur foarte dese de obezitate sau de scadere exagerata in greutate poate chiar si diabet

| ioska a răspuns:

Vreo boala este putin spus, din punct de vedere psihic omul poate dezvolata mai multe boli, este indicat sa mearga la pshiholog sau la psihiatru daca intr-adevar grav si are nevoie de tratament medicamentos

| Alexandrutza_5396 a răspuns:

Da.daca nu le spune cuiva sa se descarce o sa sufetere de zona zoster

| Bursache a răspuns:

Depresie