Buna!
Depinde cat de mare este portiunea innegrita a unghiei. Las-o sa creasca. Tu o vei taia ca de obicei. Pana acea negreala va disparea.
Daca vrei sa accelerezi cresterea unghiilor, uleiurile cu vitamine sunt eficiente, asa ca foloseste-le cat mai des pentru a stimula cresterea unghiilor de asemenea, igiena si ingrijirea unghiilor sunt foarte importante asa ca fa-ti manichiura cel putin o data la doua saptamani.
Bafta!
Eu am patit-o de multe ori. N-am facut nimic, am taiat unghia pe masura ce crestea si am scapat de sangele acela uscat de sub... insa mi s-a ingrosat foarte tare unghia. Eventual daca te doare du-te la medicul de familie sa ti-o examineze.
Asa a patit varul meu ( lui i-a cazut un lemn mare pe deget) si i se inegrise toata unchia si i-a scos-o-o la spital ( desi el a zis ca nu a simtit nimic, dar inainte de asta ii era frica). insa nu este obligatoriu, depinde ce ti-a cazut si cat de neagra este unghia. Sper ca te-am ajutat dar cel mai bine e sa vb cu un medic
Din cate stiu eu nu subt sanse prea mari de vindecare. Dar depinde cat de greu a fost obiectul. Dka obiectul nu a fost foarte greu exista sanse de vindecare. Poti sa intrebi la farmacie poate existe ceva(un remediu)