| serenwsup a întrebat:

Daca de fiecare data cand sunt in preajma zgomotului mi se face foarte rau, obosesc si nu mai sunt in stare sa ma deplasez pana acasa, pentru ca ma doare capul si vad in ceata, ce ar trebui sa insemne asta? E o sensibilitate pentru care ar trebui sa caut niste solutii ca sa ma adaptez la situatie sau e o afectiune pentru care ar trebui sa vizitez un medic? Ma deranjeaza foarte tare si ma sageata prin diferite parti ale capului. Ba in fața, ba in spate, in crestet, la tample... Si ochii ma dor. Pe langa faptul ca vad in ceata ochii ma dor de parca i-as fi strans un timp indelungat, desi nu am facut asta. Nu am probleme de vedere, si nici carente nutritionale, desi am fost anemica in trecut. Iar problema aceasta cu zgomotul a aparut doar in ultimii 4-5 ani. Devine mai greu de suportat iar durerea e mai intensa cu trecerea timpului. Va rog, daca stie cineva ce as putea sa fac...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te sfatuiesc sa mergi la o consultatie la neurologie si iti vor face ei teste si diagnostic.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la un medic, nu e normal ce ti se intampla, la medicul de familie si iti va da el o trimitere unde trebuie in cazul tau.

| Lostlyric a răspuns:

Nu inteleg de ce va supuneti corpul pe o perioada atat de lunga la simptomele acestea. Incepe-ti prima sedinta de psiho-terapie si nu mai cauta solutii online. Poate fi un simptom al anxietatii sau un efect al tulburarii de stres post-traumatic. Si nu, nu poate fi tratata de la sine sau incercand tu, de la tine putere.
Du-te la medic si o sa vezi ca va fi bine.