Dacă diriga mi-a zis că îmi scade media la purtare cu 4 puncte și se face 6 nota, că i-am tras scaunul unui coleg, are dreptul acesta? Dar nu vi se pare prea mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Prea mult e numele de user. Apoi, nimeni nu scade 4 puncte la purtare doar pentru asa ceva.Suna ca si cum tu ai mai avut antecedente.Plus, n-ai merita si tu sa iti traga un coleg scaunul si sa te izbesti cu capul de beton, sa vezi ce fun e? Incearca sa respecti regulamentul, esti la o scoala normala, nu la una de glumeti. Glume faci la tine acasa si atat.

| dannyel86 a răspuns:

E prima data cand faci asta sau se repeta?
In cazul in care a fost doar o gluma proasta, ti se putea da un simplu avertisment verbal.
Daca acel coleg s-a ranit si a necesitat tratament/spitalizare, nota la purtare trebuie scazuta, chiar si cu 4 puncte, mai ales daca nici in trecut nu ai avut un comportament adecvat la scoala.

| ioana748 a răspuns:

Are dreptul. Din pacate si tu ai avut dreptul sa tragi scaunul colegului.
Dintr o gluma din asta il puteai nenoroci pe viata.
Ar fi fost bine sa ti explice diriga despre consecințele faptelor noastre si ti scadeai singur notala purtare.
Imi pare rau, din greseli invatam.