anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca doamnea fereste, descoperi ca ai cancer de piele pe o portiune din brat, e o idee buna sa iti tai bratul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

In momentul in care descoperi ca ai cancer de orice gen, primul lucru pe care il faci e sa iti schimbi RADICAL dieta si modul de viata. Si sa nu te descurajezi.

| LoveSleep a răspuns (pentru KodrutZ):

Eu credeam c-o să zici că primul lucru pe care îl faci e testamentul.

| KodrutZ a răspuns (pentru LoveSleep):

Asta e semn de descurajare. Am un singur copil, doar nevasta, fara frati/surori, deci nu o sa fie nici o disputa pentru bunurile mele. Daca aflu ca am cancer, fix de asta nu ma doare, ma intereseaza sa trec peste el, nu sa il interpretez ca pe o condamnare la moarte.

| Silvia93 a răspuns:

Doamne Fereste! In nici un caz! doar la cangrena se taie bratul

| matryko a răspuns:

Cancerul de piele nu poate fi doar pe o portiune de brat. In cazul acesta, vei fi supus la chimioterapie pentru a distruge celulele canceroase, insa in niciun caz nu ti se va amputa bratul.