Da. Si nu numai vederea, dar vei avea si tulburari de somn si vei ajunge sa nu mai poti adormi fara televizor.
Oricum, normal ar fi sa inchizi televizorul macar cu 30 de minute inainte de a te culca, timp necesar sa aerisesti camera (obligatoriu dupa televizor) si sa te relaxezi inainte de somn (dus, un ceai sau lapte, o carte, ceva placut si nu hiperobositor ca televizorul).
Iti creezi o obisnuinta nesanatoasa(zgomotele iti pot perturba somnul) si consumi degeaba curent electric!
Am pus televizorul aseara sa se inchida dupa o jumatate de ora de cand eram atipita e un bun inceput.
@ domnul Kronstadt, sa stii ca sunt fata, n-as avea motive sa ma uit la asa ceva
Nu, daca dormi cum ti-ar putea afecta ochii? asta daca dormi cu ochii inchisi, bineinteles.
Nu stiu sigur daca la vedere sau la memorie, insa stiu din surse 100% sigure ca este periculos sa dormi cu televizorul aprins.
Categoric NU! Cand dormi ai onchii inchisi deci, nu iti folosesti veredea, deci nu are ce sa se strice.
Nu, nu are cum sa-ti afecteze vederea atata timp cat esti cu ochii inchisi si la o distanta minima d 3 ori diagonala televizorului. e probabil s t iradiezi daca dormi cu capul langa el
Vederea iti este afectata atunci cand stai aproape de televizor sau de monitorul calculatorului si in special la schimbarile bruste ale intensitatii luminii. Atunci cand dormi, ai pleoapele inchise si nu are cum sa-ti afecteze vederea poate doar sa-ti deranjeze somnul.
sincer voi chiar exageratzi (sa inchizi televizorul macar cu 30 de minute inainte de a te culca, timp necesar sa aerisesti camera (obligatoriu dupa televizor) si sa te relaxezi inainte de somn ) nare cu ce sa te afecteze cu ochii anchisi dar faza cu iradierea este adevarata oricum la o distanta de 2 metri nu te iradiaza