Salut!
Da, este posibil. de ce nu?
Dar pentru a creste posibilitatea si cine stie. poate pentru a creste si mai sus de 1.70 ar trebui sa faci si tu un sport..Baschet/Inot..Sau poti sa iti iei o bara de tractiuni si sa te mai intinzi cand poti!
Succes
Pai se poate, dar mai greu, facand inot si alergari pe banda. Poate o sa ti se para mai ciudat faza cu alergatul, dar am prietene care s-au inaltat mult de cand s-au apucat de sport. Dar nu e rau nici daca ramai asa, eu de exemplu am 1.62, fetele micute sunt mai dragute. ) Papa
Fetele, de regula, mostenesc tatii. Cunosc multe fete care au statura tatalui, mama fiind miniona. Depinde si pe-ale cui gene le mostenesti, ereditatea isi spune cuvantul. Dar poti sa te-mbraci cu haine care alungesc corpul, atitudinea ta conteaza. O zi frumoasa!
Mama mea tot are 1, 56 si tata 1, 70. Dar eu am 1, 74. Sunt mai inalta decat ambii parinti. Dar asta poate fi si ca inot de mica foarte mult. Acum mai rar, dar cand eram mica in fiecare zi aproape.
Buna!
Asta este greu de presupus. In principiu ar trebui sa ajungi undeva pe la 1.65-1.70, dar nimic nu e batut in cuie. Poti incerca de asemenea sa practici sport( dar nu exercitii de forta), ajuta la eliberearea hormonului de crestere si astfel mai castigi cativa cm.
Succes!
Buna,nu tine numai de genetic.
Daca practici un sport, ai toate sansele sa mai cresti 12 cm.
Cel mai probabil vei ajunge undeva la 1, 62 - 1, 68
Eu credeam ca la o asa virsta poti logic sa te gindesti singura cu 12 cm nu mai cresti tu asta viseaza dar cu vreo 5 poti in cazuri extreme si daca ai grija de corpul tau