Ba chiar deloc. Eu fac parte dintr-o familie in care fumatul e la ordinea zilei si totusi nu m-a tentat sa devin fumator activ.
Nu! Dimpotriva! trebuie sa devii si mai constient ce chestie nasoala e!, si, evident sa nu te apuci!
NU. Faptul ca in jurul tau se fumeaza te face sa te gandesti in mod cat se poate de consitient la consecintele lui si cu siguranta vei spune NU VOI FUMA DELOC!
Multa sanatate si sarbatori fericite!
Nu neaparat, numai daca te tenteaza sa incerci.
Sfatul meu, stai cuminte iti strici sanatatea.
Craciun Fericit!
Pa, Pa.
Toate raspunsurile de pana acum au inceput cu un NU hotarat! ei bine, se pare ca eu sunt singura exceptie de la regula! Tata a fost fumator in familie(s-a lasat) iar acum eu sunt! Bine, nu stiu cat de dependent sunt: de paroape 5 ani fumez cate un pachet de tigari la 4 - 5 zile, am perioade in care nu fumez deloc (vara in special) sau fumez foarte putin, am avut perioade in care am fumat aproape un pachet pe zi(intr-o sesiune) dar dupa asta au urmat 3 saptamana fara!
Acum trageti si voi concluziile!
Poti sa devi, dar nu e ne-aparat. Daca iti dai seama ca viata ti-e in joc te poti opri intr-o zi.Eu sugeres sa fumezi doar tigari de guma. Dar nimeni sa nu se apuce de fumat cu tigri adevarate! Si nici tu!