| loredanarotariu a întrebat:

Daca eu am grupa sanguina A2 si sotul meu tot A2, copilul nostru ce grupa sanguina va avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

75% A2 si 25% O1

21 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Nu este obligatoriu sa mosteneasca grupa voastra. Mama are A2, tata B3, iar eu am 01.

Bula
| Bula a răspuns:

Probabil tot A2 (dar nu sigur big grin ).

cristian
| cristian a răspuns:

Sa nu intrati in panica daca mosteneste alta grupa decat a voastra.Este posibil sa se arunce de partea bunicilor si sa mosteneasca grupa sangvina a unuia din ei.

eileen
| eileen a răspuns:

A2 neaparat.

| andreutz a răspuns:

Dentistule, pune mana pe o carte mai bine si lasa internetul...iti dauneaza grav, crede-ma pe cuvant! Cum poti sa exprimi o asemenea aberatie? Te sfatuiesc sa iei un manual de clasa 9-a daca nu ma insel si reciteste capitolul genetica! Daca ai ajuns pana in clasa 9-a, ar trebui sa iti amintesti de schema aia cu X si Y care ti-o facea profesoara pe tabla si cu posibilitatile matematice de a avea aceleasi gene (inclusiv grupa sanguina) ca parintii...si ai sa vezi ca nu este obligatoriu sa mostenesti grupa sanguina a parintilor... poti sa ai si grupa unui bunic fara nici o problema...

| Selena a răspuns:

Daca amandoi parintii au A2, copilul poate avea grupa A2 sau 0.

| Dr.StomatologG.G. a răspuns:

Daca mama si tata copilului au amandoi A2, 100% si copilul dvs va avea A2. Genetica are niste reguli stricte, care nu se incalca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copilul poate avea doar A si O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai probabil (75%) copilul va avea grupa A.Sansele ca grupa sangvina a copilului sa fie 0 sunt de 25 % (asta doar daca in familiile parintilor exista rude apropiate care au grupa 0).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa aiba si 01

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca tot a2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil a2 sau 0 alte posibilitati nu mai sunt asta ma intreb si eu ca parintii meu au grupa a2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat trebuie sa aiba A2.Si parintii mei au tot A2 si eu am grupa 01. Asa ca nu te baza pe aceeasi grupa cu a voastra. Poate sa fie 50% A2 si 50% 01 si copilul poate mosteni si de la strabunici, bunici sau chiar unchi sau matusi.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurele grupe sunt tot A sau O, acestea sunt singurele variante posibile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va avea ABwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A-2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A sau 0...alta posibilitate nu este:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de genotip...homozigot sau heterozigot!

Alte răspunsuri
| ramona02 a răspuns:

La fel si parintii mei au A2 amandoi si eu am 01