Depinde ce inaltime ai mie imi este sa nu ai,, nanism hipofizar" este o boala care caonta in:nu poti avea mai mult de 1, 2 m... cel mai sigur contacteaza un medic! bine daca ai 17 ani si esti mic de statura ai aceasta boala da daca ai 12-14 ani nu-i nimic important
Nu stiu nu cred,si eu am probleme cu inaltimea, dar depinde de organism,,, nu cred ca flotarile ajuta.
Deci.eu vreau sa stiu ca daca fac flotari mai pot creste in inaltime, nu ca daca le fac sa pot creste.Am 12 ani jumate si am intre 1, 35-1, 40
Hey, vrei sa cresti? Pai ce varsta ai? Asta depinde si de genetica, adica cum sunt parintii tai, fa o medie intre inaltimile celor 2 si vezi cam cat o sa fi tu.Dra nu uitat ca daca faci sport de performanata sunt si exceptii. Poti incerca sa te ''atarni''de o bara si sa stai cate 5 min in fiecare zi, Dra fi atenta sa nu iti dai drumul dintr-o data ca vei tasa oasele la loc. sper ca te-am ajutat:*
Man eu am 14 ani si am 1, 52 m frate depinde de marimea parintilor si cum s-au dezvoltat ei!+ca baietii incep sa se dezvolte de la 16 ani pana la 23
Valy4567 întreabă:
mihail2003 întreabă: