| generic a întrebat:

Daca fac flotari mai cresc in inaltime? Nu e de alta, dar am vazut multe posturi de genul acesta si unii spun ca da, altii ca nu.Si,fructele/legumele sunt bune pentru cresterea in inaltime? Daca da, atunci care sunt.Multumesc anticipat!:d

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| paulsar28 a răspuns:

Depinde ce inaltime ai mie imi este sa nu ai,, nanism hipofizar" este o boala care caonta in:nu poti avea mai mult de 1, 2 m... cel mai sigur contacteaza un medic! bine daca ai 17 ani si esti mic de statura ai aceasta boala da daca ai 12-14 ani nu-i nimic important

| mada_4477 a răspuns:

Nu stiu nu cred,si eu am probleme cu inaltimea, dar depinde de organism,,, nu cred ca flotarile ajuta.

| generic explică:

Deci.eu vreau sa stiu ca daca fac flotari mai pot creste in inaltime, nu ca daca le fac sa pot creste.Am 12 ani jumate si am intre 1, 35-1, 40

| Geanny a răspuns:

Hey, vrei sa cresti? big grin Pai ce varsta ai? Asta depinde si de genetica, adica cum sunt parintii tai, fa o medie intre inaltimile celor 2 si vezi cam cat o sa fi tu.Dra nu uitat ca daca faci sport de performanata sunt si exceptii. Poti incerca sa te ''atarni''de o bara si sa stai cate 5 min in fiecare zi, Dra fi atenta sa nu iti dai drumul dintr-o data ca vei tasa oasele la loc. sper ca te-am ajutat:*

| paulsar28 a răspuns:

Man eu am 14 ani si am 1, 52 m frate depinde de marimea parintilor si cum s-au dezvoltat ei!+ca baietii incep sa se dezvolte de la 16 ani pana la 23