In primul rand, daca mananci dupa ora 18 nu inseamna ca te ingrasi. Trebuie sa nu mananci daca stii ca dupa nu mai faci miscare. E pusa ora 18 pentru ca in general lumea mai face miscare dupa, deci nu se depune. Cand ajungi acasa esti liber sa mananci, dar apoi nu te baga direct in pat. Mai fa o incalzire ceva sau mergi pur si simplu prin casa. E de ajuns cat sa nu capeti burta si vei avea muschi...
Salutare. Iti voi zice ce si cum...In primul rand dupa sala nu-i recomandat sa mananci 2 ore. dar nici sa fac sala dupa ce ai mancat cu mai putin de 2 ore, apoi depinde de modul cum functionezi tu, da indicat e sa nu mananci dupa ora 6, dar tine seama ca acum e vara si cu siguranta nu adormi mai devreme de ora 12. Poti sa manaci pe zi bine, desi e pusa ora de antrenamente cam urat, iti cam da peste cap tot. seara ia-ti un iaurt si manaca ceva fructe. proteniele le iei pe zi din carne, oua, branzeturi, etc. important e sa le mananci pe zi, evident ca nu le vei elimina in timpul exercitiilor.
Poti sa mananci cand ajungi acasa,dar nu bagi in tine ca spartul Ceva usor,salate,fructe, Iaurt, chestii din astea Sper ca ti-am fost de folos!
Deci in primul rand trebuie sa mananci regulat 3 mese pe zi, avand in vedere ca tu ai programul de sala incepand de la ora 18, poti face asa:la ora 17 te pui si mananci bine,dupa manacare mananci un fruct obligatoriu(mar,portocala,banana),ai nevoie de proteine naturale nu prostii impachetate(daca vrei sa ai muschi nu muci), faci pauza pan la 18, la 18 mergi la sal, daca mergi flamand la sala iti scazi si masa musculara pe cate ai avut-o deja, si foarte important SA AI UN PROGRAM LA SALA BINE FACUT. sper ca am fost de folos
Chestia cu "dupa ora 18" e irelevanta. important e sa treaca 2-3 ore de la ultima masa pana te culci. Poti manca la ora 20 cand ajungi acasa daca te culci pe la 22-23 si nu cred ca te culci mai devreme, deci e ok
Recomand un muschi de vita, un piept de pui sau un peste cu salata sau quinoa
Cred ca stii ca daca faci sport pentru a marii masa musculara trebuie sa mananci mai mult si iti trebuie si multe proteine.
inainte de antrenament trebuie sa mananci bine, iar dupa antrenament incearca fructe sau batoane cu cereale...
kisses
Cu ce te ajuta fructele la sala?
Depinde ce fel de antrenament faci u si pentru ce... cate kg ai, daca faci pentru slabit sau pentru a pune masa... in mod normal nu este bine sa mananci seara deloc
decat eventual fructe multe o salata... ceva usor... si eu am inceput sa nu prea mai mananc seara si sa stii ca se cunoaste la kg si fac si eu miscare, sala etc. sper ca te-am ajutat cat de cat cu o idee
Nuj ce sa zic.
Eu mananc dupa ora 7-8 si seara dupa 12 si nu am nici o problema cu ingrasatul sau cu sanatatea
Dar depinde si de tine
Stiu ca nu te ajuta deloc dar doar ti-am zis ca nu neaparat trebuie sa te ingrasi daca mananci seara
By3
Pai e adevarat ca nu trebuie sa mananci dupa ora 18 deoarece si stomacul trebuie sa se odihneasca.