E bine să faci sport! Mai atenuezi celulia dar - cinstit să fiu - nu scapi de ea!
Celulita este datorata circulatiei limfatice proaste care este in general cauzata de alimentatie si de consumul mic de apa. Eu am o circulatie limfatica proasta si celulita prin urmare pentru ca nu ma hidratez corespunzator. Pur si simplu nu mi se face sete decat daca mananc ceva foarte sarat sau foarte dulce si simt nevoia uriasa de a bea apa. Daca bei asa faci o MARE greseala! Nutritionistii recomanda sa bei cate de multa apa poti cu o ora-doua inainte de a manca. Faptul ce bei mult te va face sa te duci mai des la toaleta si iti vei detoxifia corpul, celulita va incepe sa dispara dupa un timp doar daca bei asa apa! In schimb sportul elimina de asemenea grasimile acumulate dar trebuia sa gasesti niste exercitii care sa modeleze zonele dorite. Iti mai schimbi si alimentatia si asta e, scapi de celulita!
Evident, daca faci sport pentru slabit atunci o sa scapi de grasime ceea ce rezulta in scaparea celulitei, trebuie doar sa stii ce fel de exercitii trebuie sa faci.