Indubitabil. Totusi depinde ce degete ai in ghips. Riscul e maxim daca sunt degetele de la piciorul stang. Ti-as raporta intrebarea, dar ma abtin.
Cat timp traiesti in Romania, nu e doar un risc, e aproape o certitudine. Si sa zici mersi, daca ti-au rezolvat doar meniscul si n-ai ajuns si pe masa de operatie pentru schimbare de sex!
Categoric!
Iar daca nu faci complicatii in urma operatiei, risti oricum sa faci panaritiu care daca...off...mai bine sa nu continuam
Asteapta ca mai urmeaza sa faci si meningita, otita, amigdalita, aprindere de plamani, varicele, rujeole etc. Crezi ca scapi asa usor?
Orice om sanatos stie ca tu faci pe bolnavul. Daca nu te-am cunoaste, te-am trimite la o conversatie cu psihiatrul, nu la operatie.
Nu. Nustiu ce se poate intampla. Nu face nimic, asteapta sa te vindeci
Eu zic a nu risti mai bine asteapta sa iti scoti degetele din ghips iar apoi poti sa faci tratamentul fara nici o problema! Sper ca te-am ajutat ...Noroc, Funda?
Ce?
Ce treaba are una cu cealaltă?!?
Nu o sa ți se întâmple nimic.I-a tratamentul.
Hei. Ce treaba are apendicita cu cu ochii si picaturile si mana in ghips? Din cate stiu eu apendicita se face numai cand mananci multi samburi, coji de seminte.sau mai stiu eu ce. Am fost operata de apendicita cand eram mai mica si acum sunt ok. Deci chiar daca ar avea vreo legatura nu ai pati nimic. Nu este o operatie prea complicata apendicita.