| MinLisa a întrebat:

Daca faceti troll aici va blochez. Deja am destule pe cap. Nu mai pot sa simt nicio emotie care contine dopamina. Totul a inceput de cand cu virusul asta. Nu pot sa ma relaxez, de asta nu am niciun interes sa dorm, ca nu imi mai place. Poate o sa stau fara somn o luna ca sa mor odata. Pot sa plang, dar degeaba o fac, pentru ca nu simt acea usurare care oamenii o au dupa ce au plans. Nu pot deloc sa simt entuziasm, si dupa asta imi pare cel mai rau, pentru ca imi placea foarte mult sa simt asta. Stiti cand nu intelegi ceva, si cineva iti explica si apoi intelegi? Sentimentul acela ca intelegi? Nici aia nu mai pot simti. Alt lucru care ma enerveaza rau si imi vine sa imi sparg capul, e ca nu pot sa rad. Sau daca pot, nu imi place. Rad dar nu imi place. Nici la filme nu ma pot uita pentru ca nu pot simiti sentimentul acela cand ti se pare ceva interesant. Si mai multe. Care e problema mea? Nu inteleg. As putea spune ca sunt nervoasa dar nici asta nu pot simti, doar sunt dar fara sa simt (adica acea adrenalina) daca intelegeti. As face orice, doar sa simt din nou. Nu mai vad rostul vietii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Mergi la un psihiatru, acesta se ocupa de tulburari emotionale

| Celcestietot a răspuns:

Acum te simti mai bine?