| Smurf a întrebat:

Daca foloseste cineva Relax&Tone, aparatul acela de masaj anticelulitic, vreau si eu sa stiu daca intr-adevar sunt bune si cam dupa cat timp se vad rezultate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Am si eu...dar e mai mult pentru dureri sa stii, tot gimnastica e mai buna pentru celulita sau slabit!

| AaaMoods a răspuns:

Mda ...am avut si eu! l-am incercat si dupa ce terminam mi se inrosea pielea rau si ma manca laughing! Acum serios fara gluma! Incearca mai bine niste exerciti de gimnasica (Abdomene, genoflexiuni si altele )

| Maream a răspuns:

Da e o mare prostie! L-a cumparat maicamea cand era 200 ron si stii ce face? Se roteste chestia aia si te doare un pic, te mai gadila, ti se iroseste pielea si dupa aia te mananca. E o prosite nu irosii bani + ca nu slabesti nici 1g happy!

Răspuns utilizator avertizat
| Smurf explică:

Dar nu vreau pentru slabit, doar pentru tonifiere si sa mai reduca un pic din celulita.Ma gandesc ca daca se roteste capul ala de nebun pe acolo, are vreun efect ceva.