| barbualexandru a întrebat:

Daca fumam jumatate de pachet de tigari pe zi o sa ajungem ca in acest video? http://toata-lumea.blogspot.com/p/motive-sa-te-lasi-de-f umat.html

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| JorKyB a răspuns:

Avand in vedere ca fumez peste un pachet pe zi, ma cam pun pe ganduri filmuletele acelea...

| BruneTTe a răspuns:

Doamnee! ce filmulete. ar trebui sa convinga intreaga lume ca tigarile nu sunt bune de nimic si ca trebuie lasate in pace. Pur si simplu sunt un moft, care nu ne ajuta cu nimic, ba chiar dauneaza sanatatii foarte mult. Si mai si platim pentru ele.
Cel mai trist e ca vad pusti de 13-14 ani fumand pentru ca asa cred ei ca sunt "smecheri" si impresioneaza.

Pai da, probabil la asa ceva se ajunge mai devreme sau mai tarziu. Eu nu fumez, nu am fumat si nici nu am de gand.

| Sofffie a răspuns:

Da. De ce te-ar prinde mirarea.

| Abcfunny a răspuns:

Am urmarit toate videoclipurile ...chiar ma bucur ca nu fumez

| ~(●.●)...тαηуσσтzα...(●.●)~ a răspuns:

In timp poti ajunge... dar stai linistit daca fumezi jumatate de pachet de tigari pe zi e imposibil sa nu ajungi la un pachet pe zi daca tot continui laughing

| Диана a răspuns:

Fumatul dauneaza sanatatii. Asta o stie oricine. Si da, daca fumezi o jumatate de pachet de tigari in fiecare zi pe o perioada indelungata de timp e posibil sa ajungi asa. happy Asa ca mai bine, lasa-le naibii de tigari! laughing
Pa, pa! big grin

| smilerz19 a răspuns:

Filmuletul e exagerat. Normal ca nu ajungi asa.
Succes!

| Khalesionfleek a răspuns:

Auzi ca exagerat...Nu e exagerat si daca crezi asta atunci fumeaza un jumatate de pachet in fiecare zi si o sa vezi tu ce e exacerat si ce nu!

| Elena_6988 a răspuns:

Nu nu ajungi asa normal