Pai va intra nicotina si va circula prin vene si dintr-o tigara, doua... iti va cere organismul si mai multe tigari pana cand vei deveni dependent de fumat. Si fumatul nu este bun la organism dupa cum stim cu totii.
Cu cat mai putin cu atat mai bine, nu se intampla nimic de la 1 tigara sau 2 pe zi, mai toxic ar fi sa bei o bere decat sa fumezi 1 tigara.
Nu este bine sa fumezi., sunt foarte multe motive, dar daca o sa fumezi, 1 tigara sau 2 pe zi nu o sa iti faca prea mult rau...
De la 1-2 ai sa ajungi la 5-10 apoi la 10-20 si nici nu iti dai seama cand ajungi la un pachet pe zi
Atâta timp cât nu o sa crești numărul țigărilor pe zi este ok. Părerea mea este ca nu ar trebui sa fumezi(sunt fumatoare) cel mai Bun sfat: dacă nu te ți, lasa-te!
Niciodata o tigara nu poate face bine, si nici inofensiva nu este; ea intotdeauna face rau.
De asemeni, eu cred ca toti care sunt dependenti de tutun si-au spus ca ei nu or sa ajunga vreodata dependenti.
Dumnezeu te poate ajuta sa te lasi daca-I vei cere ajutorul. El poate sa faca ceea ce noi oamenii nu putem. Cere si vei vedea minuni in viata ta. Fagaduinta Lui este: "Cereti, si vi se va da". (Matei.7:7)
brutmunt întreabă:
anoooonimm77 întreabă: