"fumez 2-3 tigari pe zi, ce mi-se poate intampla"
cine știe?! Sper că nu aștepti un răspuns categoric. Tu să fii sănătos
Si eu am inceput cu o tigara la cafeaua de dimineata si apoi incet, incet cu inca una si inca una, mai ales cand eram stresata sau avem putin timp liber, pana am ajuns la pachet pe zi! Da, capeti foarte usor dependenta, iti faci niste obisnuinte legate de fumat si e foarte greu sa renunti. Am reusit sa le las, dar cu un mare efort de vointa si dupa mine cam o persoana din 10 reusesc sa se lase definitiv de acest viciu. Si acum, dupa mai bine de un an, cand vad uneori pe cineva fumand as vrea sa aprind tigara! Noroc ca am vointa si deja organismul nu mai este dependent de nicotina!
Sfatul meu este deci: nu incerca deloc daca nu vrei sa te alegi cu un viciu care sa-ti afecteze sanatatea si buzunarul, care-ti aduce critici, pierdere de timp, stres (ca ai uitat sa cumperi si ti s-au terminat) ca apoi sa-ti pui toata vointa la grea incercare pentru a scapa de ele!
Exact la fel ziceam si eu doar ca la mine e numai 1 luna de cand m-am lasat. de la tigari la bucata la pachetul de10 si apoi pachetul pe zi, cand am fumat in jumate dezi un pachet am zis GATA, desi e doar 1 luna de cand nu mai fumez pot sa spun ca ma simt mult mai bine
Oare? Ce intrebari de copii de 10 ani! Normal ca poti face cancer usor, normal ca poti avea probleme la plamani, normal ca peste cativa ani poti face stop cardio-respirator, normal ca-ti pot aparea diverse boli, normal ca poti deveni mult mai nervos, totul din cauza tigarilor, am unchi care lucreaza ca Doctor si se pricepe in astea foarte bine, e unul din cei mai tari Doctori din Austria, el mi-a zis toate astea, desi eu deja le stiam, dar mai sunt si alte multe chestii, sunt o carte intreaga. Daca nu-ti convine si crezi ca ti-am scris asta in batjocura, e treaba ta, dar asta este adevarul.