Apar cariile dentare dupa problemele cu plamanii, cancer de gat, probleme cu inima, cancer de burta. Nu vin toate deodata dar dintii incep primii. Nu stiu daca tiar conveni sa fi un mustacios cariat ca dragnea din psd, fug femeile de tine la 18. Fa ceva util cu banii, mai bun e un PS5 decat tigarile alea
Nu influenteaza cresterea, ci sanatatea pe interior. Daca ai pus in gura tigarea de la aceasta varsta, cu greu iti va trebui sa te poti lasa. Este ca un drog!
Pai n am mai fumat de 3 zile deja nu mi-e greu
Ar trebui nici sa nu mai fumezi deloc.
Nu are legătura cu dezvoltarea sau înălțimea.
Contează sănătatea. Îți strici sănătatea, care este cea mai importantă.
Tu fumezi, in loc să stai departe de țigari. Plămânii trebuie să fie sanatoși și toate organele.
de ce ai vrea să imbolnavești plămâni, când trebuie să fie extrem de sanatoși ca să lupte in caz de viroze, răceli, și alte chestii care îngreunează respirația etc. mai bagă și ăstia chimicale în cipsuri, energizante șmd mai și fumezi treptat se adună... vrei ceva, mai bine mănâncă mere, sau fructe ceva. lasă țigarile!
M-am lăsat de fumat după ce am sesizat câți bani dau numai pe țigări, apoi când am văzut cât de mult s-au scumpit și numai când de gândești atunci când ești in pana de bani "mamă, ce as fi făcut cu banii dați în ziua aceea pe țigări". Vei ajunge și tu la maturitate și atunci ai sa vezi cum trebuie sa îți pui banii altfel încât ajungă. Mai ales când sunt limitați. Dacă ești genul de copil cu părinți de bani gata, atunci nu se mai aplică pentru că ei te vor tine acasă pana termini facultatea. Și practic fumezi banii lor.
Fumatul e evolutie genetica. Prostiii te sa moara mai repede. Si la 14 ani clar n-ai toate tiglele pe casa si alea ce le ai crezi ca-s speciale SI NU IS!
Pana sa te coci la minte trebuie sa treci de 30 de ani, sa dai cu capu de multe, sa vezi ce-s oameniii, si atunci cand o sa te uiti in spate o sa vezi ce puteai sa schimbi ceva la vreme dar va fi tarziu, cati n-ar vrea sa dea timpul inapoi?
Acuma in functie de pachetul genetic vaccinul CAVIT te poate face sau nu ( la unii le ia erectia, la altii ii lasa in scaun cu rotile ) e o loterie.
La fel cum nicotina e printre cele mai puternice otravuri cunoscute ( in anumite conditii. te poate face in minute! ), cat de bine crezi ca-ti face nicotina in INSTALATIE ZILNIC? Pe pachete scrie clar AI GRIJA, deci ei te-au informat, gandeste logic putin! N-o sa ai 20 de ani tot timpul si n-o sa fi invincibil cum crezi, ca acum.
Pe diluant scrie clar grji la vapori si nu-l bea ca-i bai!, il bei?, la fel ca fornetti produs sanatos?, ce poate contine omega 3 zicea reclama. Nici zaharul alb nu e departe, dar pentru ca exista dependenta e GREU sa te lasi.
Stiu persoane la care medicul le-a ultimatum, daca mai fumezi mori!, si a mai fumat pe ascuns INCA UNA numa una, a ajuns NEXT LEVEL sa traga tubu de oxigen dupa el, era o provocare maraton sa mearga pana la baie, apoi s-a curatat INCET, degeaba a mai incercat operatiii la plamani, ala cu coasa cand vine, VINE.
La 40 de ani vezi avea circulatia unei persoane de 60 - 70 de ani, Vase de sange rigide si predispozitie la infact si AVC.
Tu crezi ca mai apuca 40 de ani, daca fumeaza deja de la 13 ani?
Statisticile spun ca in ritmul asta nu apuca nici majoratul.
EU am un prieten(Tudor Cont)si de cand s-a apucat de fumat(10 ani) nu a mai crescut deloc are 1.67 si nu a mai crescut de 5 ani (12 ani) si apropo nu te vacina el nu mai are erectie de cand si-a facut boosteru