Poti sa faci nenumarate boli de la cancer pana la probleme cu dintii.
Poti sa ii imbolnavesti si pe cei din jurul tau, chiar daca tu incerci sa nu tragi in plamani, cei din jurul tau, chiar si tu, vor inhala fumul de tigara.
- da fraiere, faci cancer la gat.
- mai informeaza-te si tu inainte sa te dai mare pe langa toti "smecherii" ca fumezi si tu
Sunt fata
- pfff... mai intelegeam de ce baietii, dar tu de ce fumezi, mai?
- e pacat de tine; nu fuma mai, ca nu e bine; si nici nu cred ca iti place fumul ala care il tragi in plamani
- toate ca toate, dar de ce fumezi?
Din Dragoste iti spun eu
Nu fumez. ma mai prostesc din cand in cand. dar eu intrebam asa ca fapt divers.
- mai, nu esti constienta sau ce?
- din prostele din astea se ajunge la dependenta de tigari; ai si tu grija;
- eu umblu numai cu fumatori, unii mai si fumeaza iarba, betivi, dar foarte de treaba, si totusi, nu m-am apucat de fumat;
- nu e bine fratzica sa fumezi, chiar si din prosteala nu e bine;
- fii constienta, te rog
Esti fumator pasiv asa si prietenii mei fumeaza. si stau in fumul lor, deci ma numesc fumatoare pasiva. o sa fiu:d ca nu am de gand sa ma apuc!
Deci, aici se vorbeste despre dragoste si sex, nu am vazut pe nimeni pina acum sa fumeze sexul cuiva, tu?
Eu da! pacat ca n-ai vazut.
Mai sunt fete care fumeaza in timpul sexului iti dai tu seama cum si ai e frica poate i se face gatul mai mare sau cine stie ce
sa mor daca am intalnit pina acum inseamna ca o doare-n paishpe ca tu ridici un cur de 15kg pentru 50gr carnitza mai misto ar fi sa-ti faca sex oral si sa fumeze, ti-ai vede pe dansa fumegand nevoie mare
inseamna ca nu mai ai decat un muc in pantalon?
Da, toti fumatorii o sa aiba probleme pe viitor, cei mai multi murind, asa ca mai bine lasa-te de fumat! O sa ai probleme cu dintii, o sa ti se inegreasca. Ca sa te informezi mai bine si sa vezi cate boli poate cauza fumatul, uite aici un site:
http://sanatate.ele.ro/Boli-cauzate-de-fumat_--a4327.html
Nu patesti nimic...doar dintii sa nu aiba probleme din cate am auzit la fumatori li se cam duc repede dintii
donutcenter întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: