Nu n-ai cum eu am consultat un medic am fumat o perioada nu mult aproape 6 luni si m-am lasat de tot si n-am avut nevoie de pastile sau alceva m-am lasat asa din prpria initiativa si nu am avut nimic.
Atentie am consultat medic asa ca te poti lasa fara griji.
Eu am auzit ca daca te lasi de fumat brusc poti chiar sa mori. Ar trebui sa te lasi treptat.
Depinde de organism. In general daca fumezi si tragi in piept nu exista risc de a face cancer pulmonar. Daca "pufai" (nu tragi in piept) exista un grad de risc care nu e favorizat de perioada fumatoare.
Consuma lapte. Curata plamanii.
Pa pa, IndescribableChild.
Nu cred ca poti sa faci cancer daca fumezi pe o perioada scurta de timp, sa zicem cateva luni. Depinde si cat fumezi acum.
Fumatul mareste riscul aparitiei cancerului, adica practic daca fumezi ai mai multe sanse sa te imbolnavesti, dar nu inseamna fumat = 100% cancer. Apoi trebuie sa tii cont si de alte riscuri datorate fumatului (cum ar fi bolile cardiovasculare). Oricum trebuie sa stii anumite lucruri care sporesc riscul aparitiei cancerului (pulmonar): daca ai rude apropiate cu aceasta boala, mediul in care traiesti (la oras e mai multa poluare), daca intri in contact cu anumite substante toxice (sub forma de vapori, praf etc) in mod constant samd. Oricum sa raspund strict la intreabarea ta: NU! Iar ca sfat: Fumatul e un obicei prost, lasa-te!
Draga fratioare... daca te mai aud de fumat ma supar rau pe tine.
cu mare rautate :Soracare.
anonim_4396 întreabă: