Acet viciu poarta cu totul alta denumire in situatia ta"fumatus fitus" provine din latina tradus "vine"cam asa; fumez de dragul fitelor, este un trend, doar nu ai sa fi tu ce-a "fraera", ce-a care nu fumeza cu toate ca nu simti nevoia.Acum,legat de riscul la care te supui: cancer la gat,scaderea sensibilitatii a papilelor gustative(nu mai agustul dezvoltat),dinti galbeni o respiratie de ghena,etc,avantaje = esti in trend, dezavantaje=bolnava, cu dinti preum merele Gold, o respiratie de-i paralizezi pe ce-i din jur, apoi ai sa postezi pe TPU...Da pe mine de ce oare nu ma place nimeni?! Eu vreau sa te fac sa intelegi ca nu rezolvi nimic daca faci o chestie pe care o faci doar asa. de dragul anturajului.
Ca tragi sau nu tot rau iti faci, renunta la tigari cat mai poti face asta[stiu eu de ce zic asa]
Faci cancer la limba si la gat.Dar daca fumezi de ce nu tragi in piept, nu stii sau ce?
E mai daunator sa tragi numai in gura decat sa tragi fumul in piept cancerul al gat se dezvolta mai repede asa ca ori tragi cum trebuie ori LASATE DE FUMAT de preferat varianta nr 2
CostyZ întreabă: