anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca iau calciu ma dezvolt mai repede sau imi vine menstruatia mai repede? rolling on the floor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| traficanta a răspuns:

Intr-adevar ajuta la dezvoltare corecta, da cine ti-a dat ideea cu menstruatia?! rolling eyes

| Ramona1 a răspuns:

Nu inteleg de ce razi...

| BlackAngelOfFire a răspuns:

Da ti se dezvolta piptul mai repede si faza cu menstruatie e invers calmeaza fluxul. Deci iti vine normal putin mai rar. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| BlackAngelOfFire a răspuns:

Nu te gandi ca ff tare. doar putin iti va creste mai mare decat il ai normal si daca iei in exces te poti si ingrasa daca ei in exces ff mare gen 5-6 ori pe zi. Daca iei injectabil sunt sanse si mai mari sa te ingrasi.

| IngridTomlinson a răspuns:

Eu ma refeream sa imi vina pentru prima datalaughing

| cosmina95 a răspuns:

e simpu
nuuuuuuuuuuu!

| AdelaElena20 a răspuns:

Nici una, nici alta, mai rau iti faci... ai sa ajungi peste vreo 2, 3 ani cu cateva kg in plus

| usernamed a răspuns:

Nu cred ca o sa-ti vina menstruatia mai repede, poate doar ai sa scapi de o lipsa de calciu, asta in cazul in care o ai. a, si nici n-ai sa te dezvolti mai repede

| BlackAngelOfFire a răspuns (pentru usernamed):

Doar pieptulwinking Consulta un medic daca crezi ca cea ce spun nu e real.