| MiiMii a întrebat:

Daca iau pastile de slabit pot fii indfertila pe viitor? :-s sau exista anumite riscuri? P.S.pastilele recomandate de nutritionist sunt pe baza de plante naturale...era un medic rezident, de aceea nu prea am incredere, nu stiut sa-mi raspunda la unele intrebari straight face vreau sa imi raspundeti doar daca sunteti in cunostinta de cauza :d mersi :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Awndre a răspuns:

Adda, poate nu papi cum trebuie. Eu de exemplu merg la aerobic, o ora de 4 ori pe saptamana la sala si am slabit 15 kg in primele 3 luni. de atunci slabesc mai greu iar acum ma tonifiez:).

Degeaba stai 3-4 ore in sala daca de exemplu tragi de fiare. tie iti trebuie exercitii cardio(alergari,aerobic,bicicleta, sarit coarda.). La sala nu aveti aerobic, zumba ceva? Eu zic sa incerci.
Cat despre alimentatie, eu zic sa te inspiri de aici www.slabute.ro. Sunt sute de fete care au reusit cu ajutorul acestui site, printre care si eu. mult succes:-*

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cum zice @Dreamer, are mare dreptate. De fapt, nutritionistii americani au reformulat piramida alimentatiei, acum la baza ei sta miscarea si controlul greutatii, si apoi alimentele. Pe site-ul http://www.mypyramid.gov/ gasesti mai multe informatii, si in plus poti obtine un plan personalizat, in functie de varsta, inaltime, greutate, sex si activitate fizica.

| ZEU93 a răspuns:

Daca sunt pe baza unei plante naturale atunci nu exista riscuri big grin

| shnako a răspuns:

Orice slabit peste 2 kg/luna afecteaza inima.
Plus, orice slabit brusc te lasa cu vergeturi.
Asa ca, slabitul tau la sala a fost extraordinar de bun.

| MiiMii explică:

Eu zic ca e ok din ce ziceti voiwinking. numai ca imi petrec la sala vreo 2-3 ore pe zi...alergat pe banda, bicicleta, forta.+ dieta, numai ca nu da rezultate, nu ma astept intr-o saptamana sa slabesc wow.dar in 3 luni sa slabesti doar 2 kg si cu atatea sacrificii nu meritawinking ar merge si putin ajutor.

| ganton a răspuns:

Da' de niste alergat si mancat pe jumate din cat mananci acu' ce zici?

| Andrei_2426 a răspuns:

Pastilele de slabit nu sunt recomandate de nimen,nici chiar de doctori,deoarece toate pastilele de slabit ataca foarte tare :-ficatul,stomacul,pancreasul,rinichii.
parerea mea e sa faci cateva exerciti o dieta care sa te ajute la mentinerea unei greutati normale,oricum cine te place,te place asa cum esti cu calitati si defecte, nu uita nimeni nu e perfect, dar nu strica sa te schimbi putin pentru cei din jurul tau.

| Dreamer a răspuns:

Singura solutie 100 % naturala, fara repercursiuni, pe care majoritatea celor care aveti probleme cu greutatea o evitati este SPORTUL + DIETA. Altceva nu o sa iti recomand niciodata iar cei care o fac nu te ajuta deloc!
PS: Daca vrei cu adevarat sa slabesti, sportul nu te va opri!