| SteroidEdy a întrebat:

Daca iau pastile recomandate pentru crestere(acum am 14 ani si am 1.80 m inaltime)am sanse sa fac 2 m? Eu iau urmatoarele pastile:L-Lysine,Multi-Minerale,L-Arginine,Calciu+Magnez iu+Zinc+Fosfor, Doppel Herz A-Z Depot.
Tin o dieta plina de proteine si in fiecare zi fac exercitii care intind coloana. Sa nu uit ca dorm 10 ore. Intr-o luna cu aceste exercitii am crescut 1, 5 cm, fac 2 m pana mi se termina perioada de crestere? Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cirstina_Alex_1990 a răspuns:

Conteaza foarte mult si de tine, de construcția ta genetica(daca bunicii tai au fost inalti teoretic vei fii si tu). pastilele te ajuta dar nu cu mult. Daca chair vrei sa cresti du.te la basket.perioada de crestere e pana la 18 ani.dar dc vrei 2 metrii?

3 răspunsuri:
| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Mai bine te-ai opri, deja esti destul de inalt. Daca esti prea inalt poti sa nu ai un aspect tocmai placut, depinde si de masa musculara.

| SteroidEdy explică:

Eu am nevoie de inaltime deoarece fac baschet si atletism de vreo 8 ani

| kar1GaNNN a răspuns:

Mai bine te-ai opri, la varsta ta (14 ani ) esti destul de inalt.
Daca vei fi mai inalt o sa slabesti si vei arata putin mai urat, tu acum cum esti tu ar trebui sa te apuci de culturism sa it icresti masa musculara.