Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 22 Aprilie 2025 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Salut TPU sunt in a 9 a zi de varicela si ma intreb cat o sa mai tina toate aproape au crusta si cand o sa inceapa sa se traga
Salut TPU! Am făcut un exercițiu ocular, am privit în sus cu ochii închiși timp de 5- 10 minute, și după ce m- am oprit, am inceput sa am o amețeală continua, ideea e că au trecut 10 zile...? (mai mult)
Buna.cum sa fac sa scap de alcool? beau in fiecare zi,am halucinații,nu am nici un motiv să mă las, aia mă relaxează
Ce poate fi atunci cand sunt rosii testiculele? Deci doar roseata, fara nimic altceva
Salut, de ceva vreme ma tot doare în spatele capului. Trebuie sa merg sa ma consulte un medic neurolog sau cardiolog?
TPU am o întrebare urgentă am mâncat brânză almette ținută la frigider tot timpul și e expirată de- o lună am observat după ce am mâncat nu am nici un simptom pot pății ceva grav? Ofer...? (mai mult)
Salut, cât masoara un micropenis in stare erecta?
Bună ziua, am făcut ecografie și mi s-a zis ca am nodul la ficat benigne 2cm și ca nu afectează, eu ma simt obosita
Am dat cu soluție Castelani pe unghie pentru panarițiu. După o jumătate de oră după ce am dat pe unghie cu această soluție, în timp ce îmi tăiam unghiile cred ca mi- a sărit o bucățică...? (mai mult)
Buna. Copilul meu a înghițit bucata mica de plastic de la o jucarie. Este a 2 zi momentan se simte bine. Credeți că va avea reacții adverse? Sau va elimina? Mulțumesc
Medicul de familie dă rețetă cu prescripția expirată?
Salut, ce probleme cardiologice trebuie sa avem, sa avem disfunctie erectila, doar hipertensiune arteriala sau și altceva?
Poate ciclul menstrual sa intarzie de la putina mancare, am avut o perioada in care am mancat o zi foarte putin spre deloc si una in care am mancat mult, iar ciclul este 5 zile in intarzierr, deci decala...? (mai mult)
Salut TPU, voiam sa va intreb aproximativ cate calorii ar avea un ecler cu frisca si ciocolata nutella, mulțumesc.
Hei, TPU, dacă am o durere groaznică de brațe (ca o durere ce iradiază) și e o durere ce se tot plimbă, când în antebrațe, când dă dureri spre umeri ce poate fi? Uneori (mai rar, dar se...? (mai mult)
Buna dragilor! Mi- am pus si eu aparat dentar la 26 ani, dupa ce mi am dorit de ani de zile. Mi- a luat asa mult deoarece toata lumea din jurul meu m- a sfatuit sa nu mi spun ca mi s- ar duce din farmec....? (mai mult)
Cum draci 8 români din 10 au parodontoza? Cică asta e statistica noastră privind această boala! Este real? Voi va confruntați cu așa ceva? Cei trecuți de 30 de ani? Chiar nu se poate vindeca boala...? (mai mult)
Salut TPU am varicela de 4, 5 zile sau facut cateva cruste si nici nu mai ma mananca rau o sa imi treaca in 9 zile? Ca pe 27 am meci si nu stiu daca pot juca
Bună dacă urmez o dietă cu fulgi de ovăz intr- e mese(dimineața nu mănânc) pot scapa de kg în plus? Evit grăsimile gen carne de porc și vită decât pui, curcan și pește fiert la abur la ...? (mai mult)
Opinii taichi Zidong? https://www.instagram.com/taichi.zidong.ins/ Ajuta exercitiile lui sau e scam? Eu am facut exercitii. Imi amintesc cam am facut un exercitiu pentru genunchi si am simtit...? (mai mult)
Buna Toata ziua nu am avut nimic, iar acum cand mancam a inceput sa ma doara o vena din partea stanga a capului Este foarte putin umflat si ma doare doar cand musc sau mananc Ce as putea avea?
Buna! Am nevoie de un raspuns rapid: acum 2- 3 zile am luat un pisoi de pe strada, nu avea mai mult de doua zile, i- am dat sa manance cu seringa lapte praf de bebelusi si mereu il pun sa si faca nevoile,...? (mai mult)
O intrebare destul de ingrijoratoare, am inghitit o gura de sarma cruda si imi este foarte teama ce se va intampla cu corpul meu, imi este foarte frica sa nu ajung pe la spitale, ce as putea sa fac?
Bună,am mers ieri cu autocaru,am stat lângă geam,și am vomitat non stop,apă și vomă verde, mențin că nu am mâncat nimic de frică și tot am vomitat și nu suport mirosu de motorină.
Cat costă o operație de varicocel dacă ești asigurat? Te pică la medical la pompieri dacă ai varicocel? Mulțumesc.
Am și eu o întrebare, după părerea voastră ca mămici unde ar fi mai sigură nașterea? Adjud, Focșani sau Bacău?
Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu o interpretare EKG? Doctorul nu vrea sa imi spuna nimic si sunt ingrijorat. Link EKG: https://ibb.co/msMXyJT https://ibb.co/7xJ8DK5v
Săptămâna viitoare o să mă duc să mă opereze pentru unghiile încarnate. Sunt curioasă la cate zile trebuie să mă duc ca să îmi schimbe pansamentul?
Salut,TPU eu am varicela si aseara am dormit fara tricou si sau cam facut bubitele cam mov asa are ceva sunt in a 4 zi si cat durează?
Samponul Dercos m- a scapat complet de matreata cam un an de zile pana cand a aparut iar din ce in ce mai mult si am scalpul chiar mai rau ca inainte sa incep sa folosesc dercos si nu stiu cum sa scap ...? (mai mult)
Salutare, am fost la o consultatie la Urologie, Doctorul mi- a prescris niste medicamente de luat : Tavanic, Uroforte si metronidazol 500 mg. In acelasi timp, Marti o sa vin cu probe pentru a vedea...? (mai mult)
Cum v-ați simțit după ce ați donat sânge? Ce alimente ar trebui consumate după ce donezi sânge?
Cine știe, medicul de familie dă rețetă cu perscripția expirată dacă ai mai puțin de 40 de ani?
Se poate face cancer de piele de la o cauterizare a unei unghii incarnate? Întreb, pentru că am probleme cu unghiile incarnate iar doctorul mi-a spus că trebuie să îmi cauterizare acolo
Buna, ce vitamine recomandați pentru a fii mai energică, piele frumoasa, corp sanatos?
Salut, este cineva vaccinat de covid? Aveți ceva simptome? Unii se plâng ca după vaccin au făcut cancer, probleme cu plămânii, cheaguri de sange. Oare sa fie adevărat?
Ce analize trebuie făcute înainte de angajare pentru lucrător în bucătărie?
Am o intrebare. Am probleme cu ambele unghii mari de la picioare și în caz că doctorul decide să mi le scoată în aceeași zi și îmi face anestezie la ambele degete aș dori să știu dacă este...? (mai mult)
Pot lua Anghirol dacă urmez tratament cu antibiotic?
După câți ani se dă nelimitat la o scrisoare medicală?
Pot muri de la o supradoză de pastile sau rămân paralizat?
Buna, de mai bine de o luna am o problema mai ales dimineata cand ma dau jos din pat imi creste pulsul pana la 160 daca ma pun inapoi coboara, la cardiolog am fost nu mi.a gasit nimic doar era o suspiciune...? (mai mult)
Aveam puroi lângă unghia de la degetul mare de la picior și mi s- a spart bășica cu puroi. Ce trebuie să fac să nu se infecteze, trebuie să storc puroiul din acea zonă până iese tot sau să...? (mai mult)
Bună ziua. Am făcut un test de sarcina barza care afli rezultatul cu 6 zile înainte de venirea menstruației. În primele minute a ieșit doar o linie roșie. am lăsat testul deoparte peste câteva...? (mai mult)
Salut,TPU am varicelă de 3 zile si am niste mancarimi insuportabile si m-am scarpinat in cap si am facut cateva rani o sa rămână semne in cap?
Salut! Are cineva vreo recomandare de suc pe care sa l pot bea in loc de redbull cu caise si capsuni? E prea bun, nu ma mai satur de el dar incerc sa nu fac atac de cord. Nu caut critici, caut recomandari...? (mai mult)
Buna, a mai dat cineva reatestare ca asistent medical generalist/debutant? A fost greu, in special partea practica?
Buna. Chiar nu am nevoie sa ma judecati asa ca daca simtiti nevoia sa o faceti, abtineti- va. Simt o dependenta de calmantele pe care le iau. Ma gandesc aproape tot timpul la ele, cand se termina ...? (mai mult)
Fractură de radius fără deplasare trece și fără purtarea unui ghips sau unei atele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
EuAncAanca întreabă:
Emamuresan întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!