*ma doare si ficatul.
Stiu ca ar fi mai bine sa intreb un medic dar nu vreau sa deranjez medicul de familie de sarbatori
As vrea doar sa stiu daca ati auzit ca ajuta triferment sau daca v-a ajutat pe voi? dupa un exces alimentar
Ia un Colebil. Pe mine mă ajută la digestie. Dacă durerile persită, mergi la medic. Durerile de stomac sunt teribile și nu merită să stai așa sperând că îți va trece.
Încearcă să iei o pastilă, și să stai întinsă în pat. Nu mai mânca nimic până deseară și bea doar apă plată.
Însănătoșire grabnică!
Da,e bine sa iei triferment doar daca ai mancat mai copios si stii sigur ca mancarea ti-a dat aceasta stare, dar nu te astepta sa te ajute foarte foarte mult.
Ficatul nu doare decat in cazurile cand e praf, dar nu-ti face griji, pe tine te doare probabil colonul in partea dreapta si simti ca si cum ar fi ficatul.
Daca starea se inrautateste mergi la spital la urgente, asta este vei fi un roman in plus care ajunge la spital din cauza mancatului prea mult, mama voastra nu va ganditi la saracii africani care mor de foame
Organismul tau s-a saturat de mancarurile multe si grele de digestat. Reactiile sunt durerile de abdomen si (senzatiile de) voma.
Trebuie sa faci obligatoriu cel putin o zi de pauza totala de mancare (bei doar ceaiuri si seara putina paine prajita), dupa care incepi cu mancare dietetica si revii la ceea normala in 3-4 zile.
Daca ar fi mancat el mai putin tot nu i-ar fi ajutat cu nimic pe 'sarmanii' aia de care vorbesti.
Nu mai manca daca nu poti! De ce fortezi organismul?
O fi bun trifermentul (mie nu-mi ajuta) dar cel mai bun este un ceai de coada soricelului simplu sau mai bine combinat cu anghinare.
Depinde, pe unii ii ajuta pe altii... NU PREA
incearca sa te linistesti si mananci ceva FOARTE acru (lamaie, muraturi)
De ce ceri aici păreri, du-te frate la doctor, fa analize, du-te la un gastroenterolog, poate ai început de gastrita (e doar exemplu) un doctor după niște analize și un consult îți poate da un verdict, nu te juca cu sănătatea, sfatul meu și părerea mea. Multa sănătate îți doresc.