anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca iei 2-3 pastile de Imovane...si incearca cineva sa te trezeasca... te poti trezi? cat timp dormi? si cat de repede isi face efectu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| octavianpas a răspuns:

Sa nu dormi de tot.

| lucianav a răspuns:

Eu am facut tratament cu imovane pentru insomnii, pai dupa ce le iei trebuie sa fii deja in pat ca te invaluie o ceata.laughing) de nu mai stii de tine.si dac ai luat deja si mai ai chef de vb cu partenerul de pat numa aiurea vei vorbi laughing eu asa am patit...si sotul meu avea erectie laughing

| lucianav a răspuns:

Dar nu se iau asa imovane exista un tratament iei cate una pe zi timp de 3 saptamana adica toata folia sa le iei la aceiasi ora apoi automat dupa ce le-ai terminat la ora respectiva iti va veni ene pe la gene laughing