| Mihai473736 a întrebat:

Daca iei suplimente de slabit dar nu tii neaparat o dietă si mananci normal, mai slabesti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu. Suplimentele ajută dar nu fac minuni dacă tu nu depui nici un efort.

| MarianWLF a răspuns:

Nu, si ideea de suplimente pentru slabit e o minciuna, vrei sa dai jos, fi pregatit de efort fizic, suplimentul proteic whey de exemplu, ajuta la refacerea tesutului muscular dupa efort, creatina ajuta la nivelul de energie din oranism, mai ales la exercitile intense, sunt considerate suplimente care ajuta la slabit? Da? Functioneaza fara efort fizic? Nu.

| ReddY25 a răspuns:

Nu prea

| Kufu95 a răspuns:

Fără o dietă ok, nu vei slăbi, poți să iei câte suplimente vrei.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Suplimentele de slăbit pot ajuta în anumite cazuri, dar fără o dietă echilibrată și un stil de viață activ, efectele lor vor fi limitate. Slăbitul depinde în principal de aportul caloric și de arderea acestora.

| 1onur a răspuns:

Nu slăbești dacă mănânci dulciuri, nu slăbești dacă ți dietă ori cât de sănătos ai mâncat și poți sa trăiești și în lux.

Dacă nu faci sport și efort fizic alergat degeaba nu slăbești niciodată! Eu am dat în 8 luni de zile peste 35 de kilograme jos acum am 72 kilograme actuale, fiindcă nu mai mănâca dulciuri și alte chimicale și mizeri procesate, mănâca normală 2 pese pe zi este de ajuns, vrei dulce? Bagă niște mere ia niște fructe ca tot omul, nu chimicale.

Eu ies în parc și alerg ori cât frig ar fi și ploaie tot ies faci efort fizic ia-ți o sticlă cu apă și aleargă până nu mai poți, ce altceva îți mai trebuie? Fumezi? Gravă greșelă! O să-ți iasă mult tutun din tine plămâni tău o sa tureze la maxim și este de bine o să scoți toate toxinele din plămâni tăi.

Fără sport și efort fizic= alergat în parc și o sticlă de apă, nu slăbești toată viața ta! Ori cât de lux ai trăi și ai mânca numai lux degeaba.

| Andra0987654321 a răspuns:

Suplimentele pentru slăbit pot sprijini procesul de pierdere în greutate, dar eficiența lor este semnificativ influențată de alimentație și activitate fizică. Fără o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate, rezultatele pot fi limitate. De exemplu, suplimentele care reduc apetitul pot fi mai puțin eficiente dacă nu se adoptă obiceiuri alimentare sănătoase. Prin urmare, pentru a obține rezultate optime, este recomandat să combinați suplimentele cu un stil de viață sănătos. Succes!

| monica2525 a răspuns:

Ai grijă cu alea. Mănâncă normal și muncește 6 zile din 7 ceva bine și încearcă să nu mănânci carne 2 zile pe săptămână. Nu uita minim minimorum 1litru de apă pe zi să bei.