Vitamina D3 doar intareste sistemul imunitar!
Nu infleunteaza in nici un fel cresterea in inaltime, latime, in greutate, nu modifica anatomic nici o parte a corpului, necrescand sani, soldurile sau penisul la baieti.
De la vitamine poți sa te simt mai ok, sau sa ai imunitatea mai buna.Nu îți creste nimic.
Se poate prin sport cât de cât sa te dezvolți, dar e mai mut din gena.Ca degeaba tragi de fiare sa ai solduri late dacă din familie le ai înguste.La fel și cu sânii.
Dacă iei Vitamina D3, nu rezolvi foarte multe lucruri, dar vei avea oase mai puternice, pentru ca aceasta are un rol esențial în asimilarea calciului din alimente.
Si de asemenea, vei avea imunitate crescuta în fata cancerului, în special cel de piele. (dar vitamina D3 naturala ajuta la asta, adica ieșitul și plimbatul la lumina zilei și a soarelui moderat ajuta la asta, nu pastilele).
Complexul de vitamine B îngrașă și modifica forme.
Multumesc pentru raspunsurile de pana acum, voiam doar sa mentionez ca NU imi doresc absolut deloc altfel de schimbari, imi place corpul meu exact asa cum e si ma voi feri de orice il poate modifica. Am citit ca poti creste in inaltime de la vitamina D, dar la 22 de ani sper ca nu mai este cazul.
Iti creste imunitatea dar asta depinde si de stilul tau de viata.
Pentru sani mari si solduri pronuntate, fa sport. Pentru solduri mergi mult pe jos sau fa alergare, iar pentru sani fa ridicari la piept. O sa iti creasca muschii din spatele sanilor si asta o sa ii faca mai mari. Plus ca o sa ai si abdomen plat cu talie subtire.
Cat despre inaltime, fa tractiuni la bara si basket. lucruri care sa iti intinda scheletul.
SimonSimon întreabă:
Crs întreabă: