| INTERMED1 a întrebat:

Daca imi curat dintii se ia smaltul dupa ei? afecteaza cumva ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde cum ii cureti

| Trandafirii a răspuns:

Acum nu, dar cu timpul da, arfi bine sa iti pui aparat dentar sau sa ai grija cum te speli, la dentist vei primi mai multe informatii, bafta!

| vlad1112 a răspuns:

Da e bine sa ii cureti ( pentru cei ce nu au inteles se referea la curatul la un cabinet stomatologic) adica nu e mare lucru decat tii vopseste cam asa ceva si foloseste un aparat cu abur si un tip de raze

| INTERMED1 explică:

Si e ok sa ii cureti? Eu am niste pete pe dinti si nu reusesc sa ii scot deloc cu periuta si pasta de dinti. si de aceea m-am gandit sa mi curat

| HisoChan a răspuns:

Din câte știu eu, dentiștii chiar recomadă să-i speli regulat dimineața și seara, cel puțin.Totuși ai grijă și la felul în care-i speli. De exemplu, nu este indicat să umezești periuța înainte de a te spăla pe dinți pentru că își pierde efectul pasta. Și mai sunt. Este foarte important. Pentru mai multe sugestii consultă un dentist.winking

| anonimus123987 a răspuns:

Nu te mai spăla... sa fi sigur straight face