Nu ești normală dacă vrei să devii anorexică.
Pentru a slăbi nu trebuie să te înfometezi, e de ajuns să îți schimbi alimentația într-una mai sănătoasă și să faci mult sport.
Anorexia e o boala nervoasă. Consulta un psihiatru înainte de a ti da cu parerea.
Si eu sunt la dieta grava, mananc doar 2 oua pe zi fierte si atat. Anorexia e boala grava pe termen lung, nu e cazu tau. Eu am de dat 10 kg, pana la 1 septembrie
Depinde ce inaltime ai?
A slabi este greu., Depinde si de genetica unii oameni pot manca oricat si tot nu ingrasa, altii imediat iau in greutate.
Eu ma mentin la acelasi greutate, exceptie acu vreun an cand, fara motiv intr-o perioada scurta cam 1 luna am pus 5kg pe mine.
1,65
Nu esti grasa.
Acuma daca ma stii, mie imi place sa fiu sincer, nu esti grasa dar nu strica sa dai jos cateva kg. la 1, 65 - 50-55kg e mai bine.
Eu slabesc si greu. De la 60 in jos e forte greu tineam diete si doar nu cobora de la 60 macar 59! deloc!
Lasa dietele, elimina cat mai mult carbohidratii si ia-ti energia din grasimi (da, grasimi, ai auzit bine). Asa poti slabi destul de mult.
Bagi un cheat day din cand in cand, pentru un boost caloric sa-ti accelerezi metabolismul, ca asta e principala ta problema -> metabolismul s-a adaptat si chiar daca mananci foarte putin, nu mai slabesti.
Nu, chiar deloc
Înseamnă că tu crezi că ești grasă și că vrei să slăbești, ca noi toți de altfel.
Dacă unuia nu i-a plăcut cum arăți, trebuie să te schimbi? Dacă unu îți zice că ai un păr foarte ciudat, te duci să te tunzi?
60 de kilograme e foarte bine, ce să mai slăbești? Nu-i bine, doar dacă ai 1, 20-1, 30 înălțime... dar dacă ai peste 1, 45 e bine 60 de kg.