Buna, cred ca e mai mare bataia de cap. Cea mai buna, ieftina si practica metoda ramane ceara. Te poti duce si la salon, dar eu iti recomand sa-ti cumperi din comert benzi de ceara speciale pentru fata, eu folosesc Farmec, e in jur de 8-10 lei si sunt 20 benzi + 2 servetele umede cu ulei si aloe pentru calmarea iritatiei de dupa si le poti refolosi servetelele, pentru ca sunt foarte mari si umede, trebuie doar sa inchizi bine ambalajul dupa ce le folosesti. Succes
Bună!
În primul rând, bănuiesc că eşti fată
NU-ţi recomand să-ţi epilezi "mustaţa" ( DELOC, indiferent de metoda folosită )!
Dacă o epilezi, atunci "părul" va creşte mai repede, mai gros şi mai negru!
Deci, NU va creşte mai puţin; din CONTRĂ, va creşte mai mult/des!
Toate cele bune.
Orice ai face tot o sa-ti creasca par. Eu zic ori sa folosesti ceara ori sa mergi odata pe luna (e de ajuns) la cosmetica si sa te faci acolo(merge o prietena de a mea si e bine sa mergi si tu daca ai timp si bani). Tu alegi ce metoda vrei, eu am vrut sa te ajut funda? Pe curand :*
Nu iti creste mai putin par ci iti creste mai tarziu! Adica daca de obicei la 2 saptamani e la loc, in cazul cu ata iti creste in 3 sau mai tarziu!
Orice ai face tot par iti va creste, ori sa folosesti ata ori ceara tot va creste dar cu ata este o durere mare mai bine foloseste ceara.