anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca imi fac analizele-sange-scaun si urina mi se vede toate bolile de care sufar mi se depisteaza ceva.sau pentru ce se fac? ma ajuta cu ceva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| emilitalia a răspuns:

Da,te ajuta foarte mult deoarece poti sa stii ce este in interiorul tau si daca totul functioneaza in parametrii normali. Aceste analize ar trebui facute cat mai des dar din motive financiare foarte multa lume nu o face si de aici apar foarte multe probleme medicale. Sfatul meu este sa mergi sa le faci mai ales daca au fost recomandate de catre medic.

7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy aceste analize te ajuta sa afli daca ai ceva probleme de sanatate, iti este frica de ceva anume?
O zi frumoasa sa aihappy

| onasis1961 a răspuns:

Orice analiză e bună! Nu strică ca din cân în când să afli cum stai cu sănătatea!

evenso
| evenso a răspuns:

Sigur ca e bine sa iti faci analize, pentru ca unele boli se pot detecta din analize, dar nu toate.

| EvaneSScence a răspuns:

Sigur ca te ajuta. Nu iti depisteaza toate bolile aceste analize, dar se vede daca ai anemie, daca ai lipsa de calciu, daca e vreo infectie in organism, daca ai probleme cu ficatul si multe altele. Nu se vad chiar toate, de ex nu descopera daca ai probleme cu inima.
funda?happy

| MrSoapte a răspuns:

Depinde ce anume te intereseaza! De ex, pentru bolile cu transmitere sexuala, e nevoie de altfel de analize!