Celulele stem controleaza cresterea firului de par ce se dezvolta in foliculul parului( asa sustin cercetatorii: E. Rogaiev-centrul de Genetica din cadrul Academiei Ruse de Stiinte Medicale)
Nu exista niciun studiu stiintific care sa probeze, fara dubiu, ca un anume tratament naturist ar stimula cresterea parului( daca s-ar fi descoperit, n-ar mai fi oameni cu chelie sau cu par f. rar )
Nu stiu cat o sa creasca, asata depinde de fiecare persoana inparte, dar stiu ca nu o sa mai cada si o sa fie stralucitor. Otetul nu-l adaugi la masca si in apa de caltit!
Pune şi miere. Nu o să-ţi crească spectaculos îţi dai seama, pentru că nu ajută creşterea părului ci îui dă un aspect mai frumos mai sănătos + ajută pentru regenerare. Baftă!
Salut. Eu imi fac de 1-2 ori pe saptamana o masca super faina cu ulei de ricin. Abia de o luna am inceput-o, deci inca nu am rezultate spectaculoase, dar uleiul de ricin e cunoscut ca fiind cel care ajuta cel mai bine parul sa creasca.
Imi pun intr-un recipient un galbenus de ou, ulei de masline, ulei de ricin si un pic de suc de lamaie (daca am la indemana). Amestec bine, pun pe par si il invelesc intr-un prosop. Ma culc cu prosopul pe cap (eu fac masca asta doar seara, ca sa aiba timp sa intre substantele din uleiuri in par), si a doua zi de dimineata ma spal si ma dau cu balsam dupa. Parul arata foarte frumos, dar iti spun... inca nu am observat sa creasca foarte mult. Dar am rabdare
Incearca si tu