| Pericoldeexplozie a întrebat:

Daca imi incep viata sexuala la o viata frageda.ce se poate intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TreiSurori a răspuns:

Eu cred ca nu ar mai trebui sa dai sfaturi, nu esti bun deloc.
Pe langa o sarcina nedorita pot aparea probleme hormonale.
De la o fetita devii femeie..corpul trece la alte nevoi si stari.

12 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Daca organele sexuale sun dezvoltate suficient, ne este pericol!

| NnDWtf a răspuns:

Atunci cand iti vine ciclul menstrual teoretic esti pregatita sa intretii relatii sexuale, insa NU o sarcina. Asa ca ai grija

| MдĐдLiNид a răspuns:

Normal corpul unei fete se dezvolta la 17 ani complet. Nu cred ca poate sa se intumple nu stiu ce, dar imagineaza-ti o sarcina. Daca corpul tau e fragen ai sanse sa dai de schimbari urate asupra marimi vaginului sau etc... Nu prea stiu exemple, dar nu e indicat.

| ciotori a răspuns:

Daca este o varsta frageda da, o sa fie naspa, spermatozoizii o sa se produca mai greu mai incolo

| Octa00 a răspuns:

Nu se intampla nimic. Poti incepe viata sexuala la orice varsta, daca esti pregatita psihic si esti sigura ca baiatul cu care vai face sex este de treaba.Pe langa asta, trebuie sa folositi si prezervativul.De multe ori, baietii le pacalesc pe unele fete, care nu sunt atat de bine invatate despre ce inseamna sexul, sa nu foloseasca prezervativ, pt.ca nu se poate intampla nimic.Dar, de fapt se intampla si ramai cu un copil pe cap.Gandeste-te bine ce vrei sa faci

| TreiSurori a răspuns (pentru Octa00):

Eu cred ca nu ar mai trebui sa dai sfaturi, nu esti bun deloc.
Pe langa o sarcina nedorita pot aparea probleme hormonale.
De la o fetita devii femeie..corpul trece la alte nevoi si stari.

| Octa00 a răspuns:

Stai calma "TreiSurori", ca stiu multe.Nu trebuie tu sa imi zici mie ce sfaturi sa ii dau.Nimeni o poate opri sa inceapa la varsta ei.Desigur,sunt multe probleme care pot aparea, diverse schimbari, dar poate ramane si insarcinata sau baiatul, daca nu este de incredere, poate spune la toata scoala si ajunge foarte rau.Pe mine ma intereseaza mai mult problemele psihologice decat cele fizice. Cele fizice vor veni oricum.Dar daca ajunge o intreaga comunitate sa o alunge, sa o huiduie, va scapa foarte greu.Sa nu uitam de Amanda Todd, care a ajuns sa se sinucida din cauza unei greseli din copilarie

| Jojiza a răspuns:

Cati ani ai?

| Pericoldeexplozie explică (pentru Jojiza):

14

| Jojiza a răspuns (pentru Pericoldeexplozie):

Eu zic ca mai poti astepta putin, eu am 15 si totusi vreau sa mai astept macar sa fac 16. In fine important e sa o faci cu o persoana de incredere care tine la tine si cu care ai o relatie.

| Lucian_Rapid_1992 a răspuns (pentru Pericoldeexplozie):

La varsta ta ar trebui sa-ti pierzi dintii de lapte, nu virginitatea. Ce-ar fi sa incepi tu de la o varsta frageda sa faci curatenie sau sa inveti sa gatesti? O sa ai timp de pl toata viata.

| costivr a răspuns:

Boli regrete gafe sarcina...

| XDDydyXD a răspuns:

Se intampla sa te pricopsesti cu un prunc.