| vRawr a întrebat:

Daca imi spal parul in fiecare zi prin urmare vor aparea consecinte? PS: Sunt baiat, parul meu are in jur de 10 -13 cm si fac asta de foarte mult timp cca 8 luni, tin sa mentionez ca nu am matreata dar in schimb mi se ingrasa parul foarte rapid. Ce imi recomandati? Inafara de a folosi sampon de la farmacie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Empathizer a răspuns:

Pentru început, spală-te la 2 zile (cu apă călduţă, nu fierbinte) şi foloseste un şampon pentru păr normal sau, şi mai bine, un şampon pentru copii: părul ţi se îngraşă din cauză că îndepărtezi grăsimile naturale prea des şi prea energic, stimulând producţia de sebum. Obişnuieşte-te să-ţi perii parul în fiecare seară, înainte de culcare, în toate direcţiile. Şi, în timp, rareşte spălatul pe cap: de 2 ori pe săptămână e suficient, daca îţi perii părul cu regularitate seara.