anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca imi zvacneste ochiul, poate asta sa indice ca as suferi de ceva mai grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Nu ceva foarte grav - o lipsa de magneziu

| machupicchu a răspuns:

In cazul in care aceasta "zbatere" a ochiului are caracter periodic... poate fi un semnal de afectiune, ce trebuie neaparat diagnosticata numai de un oftalmolog...(afectiuniele cu astfel de manifestari sunt multiple)... sanatate...

| eni a răspuns:

Antena wireles dauneaza sanatatii? Daca este in functiune in timpul noptii si se afla in camera unde dorm.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie mi se zbatea muschiul de la brat de 3 saptamani, am fost la farmacie si mi-a zis lipsa de magneziu. Mi-a dat Osteocare pentru ca i-am zis ca tot de atata timp a inceput sa imi cada parul. Acum ma simt mult mai bine si nu mi se mai zbate nimic, decat inima happy
Deoarece e vara si nu mai mancam asa mult si nu bem cate lichide ar trebui, apar carente. Trebuie sa fim atenti la ce semnale ne da coprul nostru.winking
Sanatate!