| saby26 a întrebat:

Daca in luna septembrie am avut cm pe 12 iar luna aceasta pe 18 de cate zile este cm al meu? socotesc inclusiv de pe 12 dar mai pun si data de 18 la socoteala? vreau sa-mi aflu perioada de ovulatie care este in functie de zilele de cm

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ContesaSiContele a răspuns:

Din ce stiu eu :dupa ultima zi de menstruatie incepi sa numeri zilele, din ziua a 10 de la terminarea ciclului si pana in ziua 18 poate avea loc ovulatia,depinde de femeie, dupa aceasta data se termina ovulatia, deci acum daca tie ti'a venit pe 12 luna trecuta, ti cont cand s a terminat cm si numeri din ziua terminarii pana in ziua a 10, atunci este ovulatia pana in ziua a 18 (sigur sigur ar fi cam 3 zile 13 14 si a 15 zi, dar depinde de femeie, de organism )informatii de la ginecologul meu daca ai nelamuriri imi trim un mesaj