| xxdd a întrebat:

Daca in mod normal, menstruatia este aproape regulata (28-30 zile) si dintr-odata intarzie foarte mult (35zile+), fara ca sa fi facut ceva, din ce cauza poate fi? Mentionez ca am facut rubeola acum 2 saptamana, desi nu cred ca are legatura.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este o dereglare hormonală, des întâlnită în rândul fetelor dar și al femeilor (inclusiv cele activ sexual!).
Ceaiul de crețișoară este un stimulent hormonal natural, o cană pe zi este suficient, îl poți îndulci și să mai adaugi și o felie de lămâie.
Sănătate!
Pa, pa.

1 răspuns:
| Linilerei a răspuns:

Dacă nu ți-a venit luna asta, nu te îngrijora. Se întâmplă ca în februarie ( fiind luna mai scurtă ) să nu vină. Așa pățesc și eu. Cunosc multe cazuri în care lucrul ăsta durează până la menopauză. Dacă nu ai avut contact sexual nu ar fi mod de îngrijorare.