| Vameș_Paul_1994 a întrebat:

Daca in trecut am fumat de la varsta de 13 ani pana la varsta de 17 in continuu iar de la 17 ani la fiecare fum tras imi venea sa vomit, practic nu mai suportam sa mai fumez asta ce inseamna ca s-a intamplat cu organismul meu?
Desigur funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Acesta este un lucru bun. Pentru că corpul nostru este construit cu sistem de apărare, iar acum la tine se manifestă dur. Ajută-l să se refacă, si nu mai introduce în el fum și tot felul de substanțe cancerigene.

| minrest a răspuns:

Fumatul face rau oricui, dar din cauza dependentei fumatorii nu se lasa. Ar avea sens sa intrebi de ce iti face rau sa bei apa, cand ea ar trebui sa-ti faca bine, dar fumul de tigara aspirat in plamani este normal sa iti faca rau. Zi mersi ca ai scapat.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat