Te rog, explica-mi, cum asa?
Întrebarea ta idioata, reflectă gândirea ta idioata. De ce ai vrea sa te "droghezi", de unde pana unde nucsoara, în ce mod te "droghezi" cu nucsoara? De ce mai bine nu încerci sa-ti tai venele, de exemplu? Pe de-alungu .
Este administrata pe cale orala si in cantitati mari nucsoara este toxica si produce halucinatii si o stare de euforie. Nu inteleg ce legatura au drogurile si suicidul, iti sugerez sa nu comentezi daca nu ai habar despre ce este vorba.
Păi eu ti-am sugerat suicidul ca sa nu te mai chinuie prostia... greu cu tine
Ma chinuie prostia? Cum am spus, intoxicatia cu nucsoara (>3 grame) produce halucinatii si stari de euforie si in US si Indonezia este folosita ca drog, asadar intrebarea mea este foarte jutificata. Faci comentarii ca un cretin la adresa mea desi esti un neinformat.
Da, ma, viata mea. Dar DE CE ai face treaba asta? Ce om normal la cap ar face asta? Si cu nucsoara pe post de "drog"? Pe baza simplei intrebari "de ce" am dedus ca te chinuie prostia (bine, am fost rau, nu te chinuie prostia, nu esti prost/proasta, esti doar plictisit/a, ai citit si tu ce "efecte minune" are nucsoara si ce ti-ai zis: stai sa vezi ce-i ard pe ăștia acu', este? . Imi cer scuze pentru "defăimarea" ta, as vrea sa te rog sa nu faci niciodata in viețișoara ta asa ceva sau mai rau sa încerci droguri reale sau ce alte tâmpenii iti mai trec prin cap la plictiseala. Bine? Ai grija de tine.
Ar trebui sa ingerezi peste 12-15 Kg de nucsoara pentru a avea efect halucinogen; mai bine iesi la pascut Amanita-Rubenses.
Nu stiu de unde ai scos prostia asta, dar 15 kg este 30% din greutatea unei persoane normale, cateva grame sunt suficiente. Majoritatea amanitelor sunt greu de identificat asa ca nu mi-as incerca norocul cu ele.
1. ai convingerea ca s-ar comercializa nucsoara, daca ar avea efecte halucinogene prin consumul in doze usor ingerabile? 2. gasesti chiar prin piete varianta comestibila de Amanita; totul este cum o prepari si ce adaugi in dulceata de Amanita.
Macar miroase frumos atunci cand incerci pentru ca de reusit nu imi pot explica cum ai putea face asa ceva
Argument? Nucsoara contine substante halucinogene deci nu este trolling si nu este ilegala.
kittyBast întreabă: