anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca inlocuiesc 2 mese cu cereale fitness si fac sport, sunt sanse sa slabesc?happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ana a răspuns:

Da bine-nteles, incearca.

14 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Poti sa faci ce vrei, Tot ce conteaza este sa faci sport dar in acelasi timp trebuie sa transpiri foarte mult In felul acesta intr-adevar vei slabi Pa

| cornculapte a răspuns:

Normal. Daca faci sport slabesti.

| shadovv a răspuns:

Jogging FTW! 11

| zhady a răspuns:

Eu as arunca cerealele alea la gunoi si mi-as face un plan alimentar echilibrat, diversificat si sanatos in care grasimile sa reprezinte 30-40% din totaul de calorii.

| Poinsettia a răspuns:

Da, slabesti pentru un timp, dar dupa aia te vei ingrasa rapid la loc dupa ce vei manca "normal" pentru ca organismul, acum, crede ca a izbucnit ceva foamete si data viitoare cand vei manca ceva "zdravan", organismul o sa depuna foarte multe grasimi pe corp pentru urmatoarea "foamete". happy

| Coriii a răspuns:

Da oarecum dar resti sa te impolnavesti
cerealele alea nu prea sunt ca cele 2 mesewinking
poti manca cele 2 mese dar cu ceva mai cosistent in vitamine si nu uita de sport

| denysuk95_2868 a răspuns:

Cerealele fitness nu o sa te ajute cu nimic... sunt doar niste cereale obisnuite. In schimb cu sportul e sanatos si da ar fi sanse sa slabesti dar nu dint-o data, si la inceput nu o sa se observe. pup;*

| cucalic a răspuns:

Da slabesti, dar poti intr-o anemie de proportii. te sfatuiesc sa mananci masa de diminata care este foarte importanta, si cea de pranz, iar seara sa manaci un fruct pana in ora 18, dupa care bei doar apa daca ti-e foame.eu am slabit in 2 luni 6 kg

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu fii foarte sigura. Cerealele nu ajuta, doar sportul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte mari, mai ales faza ca sportul cerealele o sa iti mentina greutatea iar sportul e scaparea ta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate ce raspunsuri rolling eyes. Eu iti spun din experienta ca vara trecuta nu vroiam sa tin dieta dar imi placeau atat de mult cerealele incat mancam aproape la fiecare masa + fructe si chestii usoare ce sa pot manca vara. mai faceam cam 30 de minute de sport cam de 3 ori pe saptamana si dupa ceva timp deja slabisem o masura la pantalonilaughing) asta inseamna cam 5 kg intr un timp relativ scurt, cam o luna de zile. Bine, asta depinde si de organismul fiecaruia. Te pup. p. s. probabil pana acum ai si aflat cum sta treaba cu cerealele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cerealele Fitness au foarte mult zahar, deci NU sunt alegerea potrivita!

| Coly_8325 a răspuns:

Eu fac sport, mananc 1 baton fitness pe zi si am grije si la ce mananc, da rezultate