Vei avea mai multa încredere în tine. Se va diminua odată ce scapi de emoții puternice. Dacă vei practica un sport de contact vei scăpa cu ușurință de frici, temeri, anxietate, efectiv,, asa îți va creste stima de sine.
Rico care mai este viața -_-
Nu prea măreață. Îmi caut de lucru part time dar în perioada asta nu cred ca o sa găsesc. În rest, ma lupt cu insomnia.
Tu ce mai spui? De ce ți-ai pus nickname-ul asa?
Nu am intrebat asta. eu vreau sa știu daca intr o situatie de genul in care nu ma panichez, raman calm si nu imi e frica mai simt acea adrenalina care ma face sa nu mai simt durere spre exemplu sau ceva?
Frica este o emoție primară care, în caz de amenințare concretă, motivează persoana către acțiuni de apărare (fugă sau apărare în caz de amenințare identificată, concretă
frica este trăită subiectiv ca impuls căruia nu-i poți opune rezistență, ca impuls de a acționa (mai precis de a fugi) în fața unui amenințări iminente. Odată ce ea este eliminata complet dispare și adrenalina drept și prin urmare vei simți durerea cauzata de loviri. De aceea am spus ca e mai ok sa practici un sport de contact și sa nu te bazezi pe adrenalina în situații tensionate, de pericol; asa te vei elibera și tu de frici, fobii,, și vei fi mai curajos, e mai bine sa lupți, sa te protejezi, decât sa te bazezi ca nu vei mai simți durere în urma lovirii fizice.
Uite la pauza Rico mănâncă forneti in fata la noi la munca peste drum este o stație de autobuz care are forneti lângă și mi-am loat dea colo niște forneti și un ceva dulce cu Vișine este bun și mi-am loat un energizant se numește star azi ploua abia aștept sa scap de pa munca ies afară direct cu bicicleta seara se lasă un miros frumos de aer proaspăt și curată de la iarba după ce ploua am niște locuit bune unde umblu cu bicicleta eu uneori noaptea niște parcuri și drumuri
Fain de tine
Am practicat qwan ki do si la momentul actual de hobby practic pk
Cred ca dacă vei fi singur și vorbim de o superioritate numerica a adversarului putem spune ca te va lua high adrenalina.
Iti dai seama, tot vei intra i berserk mode. dar daca totusi, tu daca stii ca esti expert sau ceva in arte martiale. Si esti prea sigur pe tine si nu iți e frica deloc.