Toata lumea stie ca atunci cand iei tratament de la psihiatru nu ai voie sa pui alcool in gura, tu de ce nu respecti regula asta?
Fie ca vorbim de anti-depresive sau alte medicamente asemanatoare pentru cap niciodata dar niciodata nu vor fi compatibile cu alcoolul, la fel cum alcoolul nu se intelege nici cu antibioticele nici cu antiinflamatoarele etc sunt putine pastile care pot fi luate in paralele cu bautul de alcool.
Si daca tii la sanatatea ta nu ai de ce sa mai bei pe perioada tratamentului si te-as sfatui nici o perioada dupa, dar cel mai bine intreba aceste lucruri pe medicul tau!
I ma spus psihiatrului si mi-a spus ca e la alegwrea mea, adica degeaba mi spune sa nu beau daca eu tot sunt singur si fac ce vreay.Mi a spus sa beau 1 bere fara alcool si eu ma gandeam la 1l de whisky ))
Iti bati sigur joc de tine prietene eu ti-am mai spus, viata este scurta si frumoasa si chiar daca ai o problema de natura pshihica nu te da batut, merita sa lupti si sa te faci bine si pentru cateva lucruri simple si modeste pe care viata le ofera.
Facand ceea ce afirmi ca faci ca bei vei ajunge intr-un final sa fii doar unul dintre multi tineri care mai devreme sau mai tarziu s-au sinucis, de ce? pentru ca e posibil ca alcoolul (ma gandesc) poate potenta anumite efecte adeverse sau poate influenta in rau starea de bine pe care ti-o ofera antidepresivele.
Iar daca iei tratament pentru depresie nu te vei face bine peste noapte e nevoie de mult timp si de multa rabdare si ambitie, din ceea ce mai stiu si eu nu e bine nici sa fumezi dapai sa bei, deci e nevoie sa faci mici sacrificii.
Ceea ce crezi ca este foarte greu si rau pentru tine, pentru altii e suferinta cu 100000 de ori mai mare, gandeste-te la cei care de zeci de ani stau intr-un carut cu rotile. Tu spre deosebire de ei te poti face bine urmand un tratament si tinandu-te cu strictete de el dar cum ziceam ai nevoie de ambitie multa si de lupta cu alte vicii, sa excluzi viciile! Eu m-am lasat de fumat dupa aproape 12 ani, de ce? ca ma simteam rau si asa am vrut eu, ma dureau plamanii si am zis ca nu ajung bine daca o mai tin asa.
Chiar nu poti renunta la alcool? nu cred, trebuie sa ai vointa.
Daca un anumit tratament vezi ca dupa 1-2-3 luni de zile nu iti da o stare de bine, la pastilele de cap ma refer, ori schimbi medicul ori mergi si iti schimba tratamentul si schema de tratament, nu te dai batut mergi si iei pana incerci si ajungi sa descoperi tratamentul care iti va face bine sau daca esti unul dintre cei norocosi te vei si vindeca.
Cum ziceam viata este prea scurta ca sa ne batem joc de ea, iar bolnavi sunt si aia care aparent ii vezi fericiti prin oras nu stii niciodata ce boala poate avea o persoana sau ce durere ascunde!
Asa ca capul sus si ia pastilele prescrise dar niciodata sa numai bei!
Pai iau ai antidepresive si melatonina.m au rezolval 100ml de alcool
Ai un cap, și un creier. Așa cum te porți, va fi în curând legumă.
Utilizarea Bromazepam Arena cu alimente şi băuturi
Când urmaţi tratament cu Bromazepam Arena nu consumaţi alcool etilic şi nu luaţi medicamente care
conţin alcool etilic. Alcoolul etilic poate accentua efectul sedativ al bromazepamului.
Asi zice sa sai potolit daca nu vrei o excursie la spital.
Iti dai seama ca daca ti se intampla ceva medicul va fi responsabil? Incearca sa respecti tratamentul si inlocuieste alcoolul cu altceva. Te poti distra si fara sa te imbeti. Inconjoara-te cu prieteni de calitate care sa te incurajeze in alegeri corecte.